Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Gondoltátok volna?

Gondoltátok volna?

2011. nov. 13. 15:15
 1/5 segítőmen válasza:
Értelmetlen hülyeség, misztikus baromság...Balázs a Sátán, haha
2011. nov. 16. 16:34
 2/5 segítőmen válasza:
Bármikor mondok neked 1 érvet, hogy miért nem igaz
2011. nov. 20. 13:54
 3/5 anonim válasza:
Most még csak az első felénél tartunk.. Az Én véleményem az, hogy akik ezt a filmet alkották azoknak a Sátánizmusról ugyanannyi a fogalmuk, mint az emberek többségének általában... Az igazi Sátánizmus nem az "önimádatról" szól hanem saját magunk és EGYMÁS segítéséről, és arról, hogy Lucifernek és a Démonoknak megadjuk azt a fajta segítséget amit itt a Földön megtehetünk. De ennek ellenére Én az mondom... Vodafonos leszek :D Tényleg... Azok az emberek akik ebbe többet képzelnek, mint amennyiről szól..és még egy kis manipuláció...azok meg éljenek úgy ahogyan akarnak. Erre a válaszomra várok Én kérdéseket... Aztán kifejtem.. By: Snaky
2011. dec. 4. 21:40
 4/5 anonim válasza:

Ezzel is csak az a baj, hogy nem tudnak semmit. Kicsit más nézőpontból kéne nézni a dolgokat..

önimádat.. pff xd

Aki nem tud semmiről, ne okoskodjon...

Akit meg érdekel a Valódi Sátánizmus, nem az ateista, nem az önimádó, hanem az Igazi, Spiritualista..:

[link]

Tisztelettel: Vampire

2011. dec. 4. 21:45
 5/5 Hagenti ***** válasza:
B@sszus.Az aki ilyeneket csinál nézzen utánna a sátánizmusnak.
2012. jan. 31. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!