Gondoltatok már arra, hogy titeket is csak álmodik valaki?
Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 20:40
2/12 anonim válasza:
Nem. De érdekes gondolat. Néha egész félelmetes lehet. :)
3/12 anonim válasza:
öhhöm még nem gondoltam erre, soha sem
4/12 A kérdező kommentje:
Amikor erre gondolok,azt kívánom,bárcsak felébredne az,akinek az álmában benne vagyok.
2009. máj. 8. 21:04
5/12 anonim válasza:
Nekem túl nagy az egóm, ahhoz h iylen jelentéktelenne érezzem magam. Mellesleg sztem lényegtelen, hogy valós-e a világ és valós vagy-e Te. Ha tudnád, hogy nem attól nem változna semmi.
6/12 anonim válasza:
Igen. És arra is, hogy a Föld csak egy porszem egy másik bolygón, és senki nem jött még rá.
Biztos érted, mit akarok.
7/12 anonim válasza:
Már más is gondolt erre: szép versek is születtek róla.
Ez azért nem lehet igaz, mert egy álom nem így néz ki.
Gondolkodni meg azért nem érdemes sokat rajta, mert az elmebaj felé visz.
8/12 anonim válasza:
Igen, engem is sokat foglalkoztat ez, dehát igazából f*tudja csak igazán... Majd kiderül :D
9/12 anonim válasza:
Nem, de szeretném azt hinni, hogy csak álmodom és felkelek egyszer, és minden normális lesz körülöttem.
10/12 anonim válasza:
Igen.. és arra gondoltál már hogy az álmodódat is csak álmodja valaki?
És esetleg azon gondolkoztál már,hogy habár téged álmodnak, lehet hogy az álmodódat te álmodod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!