Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon valaki rontást küldött...

Vajon valaki rontást küldött rám? Most már tényleg nem tudok másra gondolni.

Figyelt kérdés

Eddig nem nagyon hittem ezekben a dolgokban, éppen ezért nincs is túl sok tapasztalatom bennük. Bár a napi horoszkópomat mindig elolvasom, de ezen kívül semmi.

A problémám, hogy az utóbbi kb. 2-3 évben nem nagyon akar semmi sem összejönni. Munkát keresek több mint fél éve (az előző állásom megszűnt mert tönkrement a cég), és mellette levelező oktatásra járok egy egyetemre. De sem a munkában, sem a tanulásban, sem a párkapcsolatokban nem akar összejönni semmi. Ezen kívül van még jó néhány kisebb dolog is. Egy ideig azzal nyugtattam magam, hogy ez egy hullámvölgy, majd csak túljutok rajta, de már 2 éve tart a rossz időszakom. Hiába próbálok pozitívan viszonyulni a dolgokhoz, mindig kapok egy pofont az élettől.

Ezért jutottam el arra a pontra, hogy talán egy külső, általam nem ismert dolog okozza ezt a rossz passzt. Egy magazinban olvastam a rontásokról, és elgondolkodtatott.

Ha valóban ez a helyzet, akkor mit kell tennem, kihez kell fordulnom? Olyanról amúgy nem tudok akivel ennyire rosszban lennék, mert általában kijövök mindenkivel, de mégis birizgálja a fantáziámat.

Remélem jó topicban tettem fel a kérdést :)

Köszönöm a válaszokat!

2011. nov. 2. 12:30
 1/5 anonim válasza:
Erre en is varom a valaszokat,mert mintha magamrol olvastam volna amit irtal,..pont igy vagyok en is,es en is a rontasra gondoltam.Mar gondoltam hogy elmegyek paphoz,vagy olyanhoz aki ilyennel foglalkozik,de felek hogy csak a penzt csaljak majd ki,es semmi fog valtozni.En sem hiszem hogy csak egyszeruen rossz passz,mert tul regota tart...
2011. nov. 2. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:

„Munkát keresek több mint fél éve”

Én meg 2,5 éve, na puff. A válság az oka. Pályakezdőként nyugodt szívvel senki sem alkalmaz, inkább elküldenek az interjúról, vagy be sem hívnak.

„az előző állásom megszűnt mert tönkrement a cég”

A válság miatt ment tönkre.

„sem a tanulásban sem a párkapcsolatokban nem akar összejönni semmi.”

Az agyat ha nem fejlesztik, képzik, a tanulási képesség romlik.

Párkapcsolat: az emberek idegesek, feszített a munkatempójuk, igyekeznek jól teljesíteni, nehogy elbúcsúzzanak tőlük, vagy épp túlteljesíteni, hogy legyen plusz pénz stb. A párkapcsolatok megsínylik ezt.

„Egy magazinban olvastam a rontásokról, és elgondolkodtatott.”

Na látod én ezért nem olvasok magazinokat. Semmilyet.

2011. nov. 2. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez a helyzet... Már június óta. Akkor nagyon megváltozott valami... Ezen kívül, hogy semmi nem jön össze, furcsa dolgokat érzek/tapasztalok. Félve írom le, mert tudom mennyi szkeptikus van és ha most leírom, akkor kezdődnek majd a beszólogatások, de jelenléteket érzek... És utána is jártam ezeknek a dolgoknak. Nem csak rontástól lehetnek ilyen problémáid, hanem attól is, ha rád van "telepedve" egy rossz szellem. 2 jelenlétet szoktam érezni és fura dolgok történnek... Több evvel foglalkozót is megkérdeztem és azt mondta mind a 2, hogy a fura dolgokat angyalok okozzák (szellemekben hiszek, angyalokban nem...) és azért vannak ennyire velem, mert valami nagy változás fog bekövetkezni az életemben. A másik jelenlétről biztosan érzem, hogy negatív és rossz hatással van rám. Ezeket általában csak itthon érzem és mióta érzem, azóta rosszul érzem magam mindig itthon és ingerlékeny vagyok. Te nem tapasztalsz ilyeneket??
2011. nov. 3. 12:00
 4/5 x) ***** válasza:
Igen, ezt hívják úgy hogy válság. Hatásos rontást csak nagyon nagyon kevesen tudnak küldeni. Az amatőr próbálkozások szinte sohasem eredményesek. Ahhoz hogy valaki komoly összeget fizessen egy rontásért már nagyon utálni kell a személyt akire átkot küldesz... és nem hiszem hogy van ilyen személy az életedben aki ennyire utálna.
2011. nov. 3. 12:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld ujj.

Első: én is gondoltam már rá, hogy felkeresek egy ezzel foglalkozó személyt. Kicsalni meg csak attól csalják ki a pénzt akik hagyják. Pl. nem fogok 5 millió forintot elégettetni senkivel :). Egyrészt mert nincs is, másrészt pedig aki ennyit kér azzal nincs rendben valami. Láttam a svidlerekben is ehhez kapcsolódó átveréseket, szóval teljesen fel vagyok vértezve a csalók ellen :).

Második: igen ez a racionális magyarázat. Ne hidd, hogy nem ezekre gondoltam elsőként, sőt... De néha az ember annyira elkeseredett, hogy egyszerűen nem tud másra gondolni. 2,5 év? Akkor ezek után nem szólok semmit. A fő gond, hogy még rosszabb lesz ezek után a munkavállalók és keresők helyzete :(

A magazin olvasásról: amíg várok a fodrásznál, addig nem tudok mit csinálni, még a nőknek szóló újságokat is fellapozom :).

Harmadik: amit leírtál azok közül csak azt érzem hogy rossz passzban vagyok, mást sajnos nem (vagy szerencsére nem). Lehet, hogy azért mert nem vagyok fogékony az ilyen dolgokra. De attól még lehetséges. De mindenesetre nem érzem. Bár sokszor vagyok ingerlékeny, de legtöbbször azért mert valaki mindig felidegesít.

Negyedik: úgy hallottam, hogy amikor a templomban a pap feltartja az oltári szentséget, akkor lehet valakire rontást küldeni, bár ez lehet hogy valami népi dolog, mert egy idős nénitől hallottam. Remélem, hogy nem utál ennyire senki. Tudtommal nem, de minden lehetséges.

2011. nov. 6. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!