Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért rángatózok?

Miért rángatózok?

Figyelt kérdés
2011. nov. 1. 22:17
 1/6 Virág6 ***** válasza:
Idegi alapon is lehet.Nem vagy epilepsziás?
2011. nov. 1. 22:30
 2/6 raynie válasza:

Ki tudnád fejteni bővebben?

Ha álmodban rángatózol lehet hogy az azért van mert a tested már fáradt de az agyad még mindig nagyon élénk. Ha viszont nappali észlelés akkor valószínűleg valami ideg vagy talán izom zavar illetve irritáció de mivel nem vagyok orvos nem mondok biztosat.

Egyébként este néha engem is elkap ez a "roham" és már azt is észre vettem hogy a tesóm lába néha megrándul miközben alszik. Szóval lehet hogy csak álmodsz vagy ott van a másik lehetőség...

2011. nov. 1. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, ez nem ezotéria téma.
2011. nov. 1. 23:15
 4/6 simanroland válasza:
hát me hülye vagy:D
2011. nov. 2. 00:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Legtöbbször este szoktam, de azt nagyon sűrűn. Hallottam már olyat, hogy azért mert elalszok és ilyenkor mindenki rángatózik. És olyat is hallottam, hogy a lelkem kiszáll a testemből és mikor vissza jön, akkor van ez a rángatózás.

Lehet tényleg,hogy az idegtől mivel nagyon stresszes ember vagyok. Nem vagyok epilepsziás. Köszönöm a válaszokat!

2011. nov. 2. 08:44
 6/6 anonim ***** válasza:

XD kajak úgy olvastam h miért rágózok

végig olvasom a komenteket mondom mi??

én is szoktam rágózni-.-

2011. nov. 2. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!