Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A lelkedet el lehet pusztítani?

A lelkedet el lehet pusztítani?

Figyelt kérdés
ha meg halsz a lelked valahova máshova kerül de ha el tudnánk pusztítani a lelket halál után nem léteznénk
2011. okt. 26. 17:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mindennek vége van, aminek kezdete is volt, Mr. Anderson...
2011. okt. 27. 02:56
 12/17 anonim válasza:
Talán némely hozzászólónk többet kellene tájékozódnia mielőtt hozzászól egy-egy témához. Nem vagyok hívő ember, de nem mernék olyat kimondani az ember fizikai elmúlásával a lelke is elpusztul. Többször tapasztaltam, amikor szeretteim távoztak el, hogy valami lelkileg még nem zárult le, amiért nincsenek velünk. Nem véletlen az a mondás,hogy "lélekben veled leszek, vigyázni fogok rád". Probálj sokat olvasni, mint.pl. a "Kóborló lelkek",akik gyilkosság áldozatai lettek, sajnos nem tudnak megnyugodni, mert nem volt idejük a földi életüket befejezni.
2011. okt. 27. 08:56
 13/17 anonim ***** válasza:
tudniillik nemisolyanrég a cernben (ami azért nem egy szedett vedett hülye bagázs) mértek a fénysebességnél 6 m/s el gyorsabb sebességet, tehát tudományos körökben is egyre inkább osztják a nézetet( nem a konzervatívok ők még mindig megmaradnak ugyanannak mint amilyenek most) hogy az einstein-elmélet kiigazításra szorul, és márpedig rengeteg mindenre nincs tudományos magyarázat, az ember önteltségének következménye, hogy válltig állítja hogy ő a világmindenség ura(netán ha jönne egy fejlettebb civilizáció a földre ami a tudomány szerint ugye lehetséges ezek a nagyokosok nagyon észheztérnének már végre) de miért is ne lehetne isten? ezt az ősrobbanás maszlagot senki se veszi be csakmivel még nincs jobb magyarázat ezt tanítják :) azért ennél értelmesebb dolgok is születtek már, tehát a tudomány nem eredendően rossz, sőt hasznos is de nem kell neki isteni erőt adni, mert nincs neki csak tudomány és kész
2011. okt. 27. 17:54
 14/17 A kérdező kommentje:

köszönöm az értelmes válaszokat azokból még jöhet.

aki meg azzal b@szakodik hogy nincs lélek az inkább ehez ne is szoljon hozzá mert szerintem van és atól hogy itt magyarázátok hogy nincs atól még ugyan úgy fogom gondolni.

2011. okt. 27. 20:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem, a lelket nem lehet elpusztítani.

a lélek stapabíró, kiállja egy szupernóva robbanását is, úgymond bolond biztos. Bár a feketelyuk tisztára törli pár Mrd év alatt.

Ezért van meg a nyelvünkben a mondás, "Lelked rajta." Mert ráfaraghatsz ám csúnyán! űrutazósdi közben balesetet szenvedsz kint maradsz a sötétségbe azt lesz ott sírás meg fogak csikorgatása. vagy ha otthontól messze halsz meg akkor bizony ott kell inkarnálódnod mert nem mehetsz haza.

persze nincs lehetetlen, csak hál Istennek nem ismerjük az eszközöket hozzá. Aztán ha mégis sikerülne, az angyalok anyáznak egy sort és az Akashában tárolt verzióból összerakják és jó alaposan fenéken billentik, hogy miért repültél bele a részecskegyorsítóba/szuperűrlézerbe f@szfej.

Az szokott viszont lenni hogy egy lélek(végül mindenki) eljut a Végső Nirvánába és visszaolvad teremtőjébe.

ha tetszett a válasz nyomj egy zöld ujjacskát :)

2011. okt. 28. 01:33
 16/17 csacsi2 válasza:
Kérdés a kérdésben: Miért kérdezni olyat mire senki nem tudja (bizonyíték híján) a választ?! Én nem lettem megkeresztelve, de semmi bajom a vallással. Hinni mindig kell valamiben, mert feleslegessé válik az élet! Szerintem nem kell túlkomplikálni. Olyan mint a fekete lyuk az űrben, nem lehet tudni mi van ott. Semmi, de mi a semmi? És ezt még folytathatnám. Szóval azt tudom amit tapasztalok érzékszerveimmel és azt hiszem amit gondolok!Ezért őszintén erre a kérdésre nincs válasz!
2011. nov. 22. 19:01
 17/17 anonim ***** válasza:
De kábé tudjuk, mi van egy fekete lyukban. Viszont az emberek meg nem tudják, mi az a lélek. Csak beszélnek róla, mintha tudnák, miközben nem is. Szomorú.
2011. nov. 22. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!