Ha kivasalom a bugyijamiat forró vasalóval azzal el lehet pusztítani a gomábákaT?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 17:55
1/7 anonim válasza:
Ha gombád van, azt az orvos által felírt szerekkel kezelni kell. Ha nem voltál orvosnál nem tudhatod, hogy mi bajod van, és csak félre kezeled magad, amivel sokkal nagyobb bajt csinálhatsz.
4/7 anonim válasza:
Igen, a legegészségesebb alsónemű a főzhető, forró vasalóval vasalható pamutbugyi.
inkább cseréld naponta többször, minthogy mindenféle tisztasági betéteket használj - azok pl. gombának direkt kedveznek, mert nem teszik lehetővé a szellőzést.
5/7 A kérdező kommentje:
nyilván nem forró vasalóval akarom kezelni magam, pláne nem félrekezelni...a gombáról azt hallottam h csak 90 fokos víz tudja elpusztítani őket, tehát hiába asok káros gyógyszer, a bugyiról visszakapjuk...tehát vagy neki állok újramosni 90 fokon, vagy gondoltam a vasaló is megteszi, mert mintha hallotam volna erről ...
2011. aug. 1. 18:11
6/7 anonim válasza:
Eleg a jo forro vasalo is, nem kell fozni :)
7/7 anonim válasza:
Főzd ki a bugyikat nyugodtan, de a forró vasaló is jó:)
Jobbulást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!