Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az öngyilkosok hova kerülnek?

Az öngyilkosok hova kerülnek?

Figyelt kérdés
A pokolba ahol, az örökkévalóságig még levegőt se fognak kapni? Vagy újjászületnek? Vagy hova kerülnek?
2011. okt. 22. 12:29
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Na de most komolyan írjatok már légyszi még több infókat!
2011. okt. 24. 16:34
 22/30 anonim ***** válasza:
hát szrnak szr.de ez az idióta társadalom miatt van csak.
2011. okt. 24. 17:47
 23/30 x) ***** válasza:
Ha mindig csak azt nézed hogy mennyire szar akkor még jó hogy szar lesz... tudod ha pozitívan állnál a dolgokhoz nem lennél ekkora kretén :)
2011. okt. 24. 18:22
 24/30 A kérdező kommentje:
Válaszokat Még még még még!
2011. okt. 24. 20:06
 25/30 anonim ***** válasza:
33%

A kérdésed is butaság. az életere vigyázni kell, mert egyszeri és megismételhetetlen arra kell törekedni hogy sokáig tartson. Mert az élet itt a földön soha nem születik újra.

A holt lélek visszatér a teremtő energiához a földünk magmájába és azzal eggyé válik és mind addig ott is mard amig csak élő a bolygónk. Szóval őrültség eldobni az életet bárkinek is

Amikor fiatal voltam eldobtam az életem, mert annyi bánat, csalódás ért addig kicsi koromtól kezdve és iszonyúan szegény voltam. De szerencsére megmentettek.

S mi történt csak épp kijöttem a kórházból és megismertem életem legtisztább, legszebb szerelmét, akivel az életem rendeződött és fogódzkodjatok meg, ma is épp úgy szerelmesek vagyunk és boldogok mint annak idején.

Mikor történt mind ez velünk? ma 70 éves vagyok és 50 éve vagyunk házasok, két csodálatos unokámat neveljük 11 és 17 éves fiukat

Szóval lehet hogy ma rossz de a holnap mindig tartogathat meglepetéseket és sok sok boldogságot.

2011. okt. 25. 01:19
 26/30 anonim ***** válasza:
56%
De nincs pokol és nincs mennyország és nem születünk újra se holnap se soha itt a földön nem majd ha a földünk meghalt és annak energiájával sok sok lélek elszáguld egy másik élhető bolygóra ott születik újra az élet de nem valószinű hogy bárki emlékezni fog arra aki volt valamikor.
2011. okt. 25. 01:21
 27/30 A kérdező kommentje:
Honnan tudjátok, hogy nincs pokol, és mmenyország, és hogy az öngyíkok hova kerülnek?
2011. okt. 25. 15:09
 28/30 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy a Föld belsejébe kerülnek attól még ugyanolyan jó, és rossz életük lessz mint eddig
2011. okt. 25. 15:53
 29/30 A kérdező kommentje:
Na és akik term. hall.lal halnak meg azok is oda kerülnk nem?
2011. okt. 25. 18:24
 30/30 anonim válasza:

Régi a kérdésed,de úgy látom senki nem adott neked még kielégitő választ. Először is az a pokol amiről az emberek beszélnek,hogy Isten ott szenvedteti az embereket NEM IS LÉTEZIK. Károli Gáspár a görög "hádesz" és a héber "seol" szavakat forditotta pokolnak, ami igazából az emberiség közös sírhelyére utal. Isten a szeretet Istene lásd 1János4:8 "...Isten Szeretet" Isten fel fog támasztani mindenkit aki érdemes rá IDE A FÖLDRE. Hamarosan újra paradicsomi állapotok fognak uralkodni itt a földön, mint ahogyan az volt az emberiség hajnalán, mikor az első emberpár vétkezett. Túlvilág sem létezik és semmi nem éli túl a testünk halálát. De most gondolj csak bele. Ha halálunk után úgzis tovább élünk, akkor minek jött el Jézus a földre? Vagy nézd Lázás esetét akit Jézus feltámasztott: mikor 4napig halott volt és Jézus visszahozta az életbe ő nem kezdett mesélni arról, hogy milyen volt neki míg halott volt. Miért nem? Mert egyszerűen nem volt sehol, nem létezett. Aki meghal az megszűnik létezni, az már csak Isten emlékezetében van jó helyen, hisz a feltámadás napján majd újra életre kelnek mindazok akik meghaltak.

Na most aki öngyilkos lesz azt majd Isten dönti el, hogy részesíti-e megmentésben vagy sem. Nekem nem tisztem ezt megállapítani. De miért halnál meg, annyi szépet lehet felfedezni az életben és a legnagyobb boldogságunk abból fakad, ha megismerjük Alkotónkat és az ő fiát Jézus Krisztust János17:3 "Az pedig az örök élet, hogy ismeretet szerezzenek rólad, az egyedüli igaz Istenről, és arról, akit elküldtél, Jézus Krisztusról."

2012. febr. 28. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!