Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Október 21 a Világvége! TI IS...

Október 21 a Világvége! TI IS VÁRJÁTOK?

Figyelt kérdés

HAROLD CAMPING AZTMONDTA HOGY MÁJUS 21-ÉN VILÁGVÉGE DE MOST OKTÓBER 21-ÉN VAN.

Ti is várjátok???? Alig bírom ki. már nagyon akarom látni a pofáját 22-én :D

2011. okt. 15. 20:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nem fog semmi történni.
2011. okt. 15. 20:59
 12/31 anonim ***** válasza:
Az meg ki a f@sz?Az urológusod?
2011. okt. 15. 21:15
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

HAROLD CAMPING naptárából:

"október 21. világvége

október 25. fogorvoshoz menni"

2011. okt. 15. 21:22
 14/31 anonim ***** válasza:
Igen, várom hogy nevethessek megint a hívőkön.
2011. okt. 15. 21:23
 15/31 anonim ***** válasza:

"2036-ban ütközne az Apofisz a földbe attól már f*sok :D."

Én ilyenről nem is hallottam. De ma már olyan modern az emberiség, hogy nem fogja hagyni, kilőnek 1, vagy 4-5

rakétát, nem értek hozzá, azt felrobban. Nem lesz világvége. Azt már évekkel előtte meg tudják jósolni, ha az lesz de az a plána, hogy NEM A JÓSOK!Hanemcsillagászok, vagy az asztronauták, ehhez sem értek.

:D"

Max. 4-5 hónappal előre lehet megjósolni azt hogy biztosan ütköző pályán mozog-e a Földdel az objektum.

Jelen technológiai szintünk alapján semmit sem tudnánk tenni egy olyan aszteroidával ami komoly kárt jelentene. Nem tudjuk eltériteni, vagy felrobbantani. Olyan hatalmas mozgási energiája van hogy ha kilőnénk rá akár 50 rakétát is, az annyit érne mint amikor elrúgott focilabdának egy szúnyog repül. Pláne ha még atommal próbáljuk felrobbantani azzal annyit érünk el hogy leszakad pár kisebb darab belőle, tehát sörétszerüen ér minket a csapás, ráadásul még radioaktivak is lesznek. Tehát meglehet nyugodni, ha az Apofis be akar csapódni akkor be is fog. Úgy tudom 2,7%-os a valószinűsége annak hogy telibe talál minket. Az összes világmegmentős elmélet csak a filmgyártók agyszüleménye. Esélyünk se lenne...

Egyébként sok potenciális világvége van még a láthatáron, és most nem ilyen 2012-es marhaságokra gondolok.

Ott van a Yellowstone alatt a szupervulkán, ami 600ezer éves periódusokban felrobban, a legutóbbi kitörése 640ezer éve történt.

Tudomásunk van egy kvazárról amely ha gamma-kitörést produkál akkor telibe találja a Naprendszert. A gamma-kitörés felemészti a légkört, és felforralja a vizeket. Annak az esélye hogy ezt előre jelezzük, egyenlő a 0-ával. Mivel a gamma sugarak fénysebességgel haladnak ezért mire észrevesszük meg is sültünk. Bármelyik pillanatban megindulhat a gammasugár nyaláb felénk. Talán már jön is.

Nem beszélve az ember okozta légszennyezésről, amely hőmérséklet emelkedést válthat ki, és csekély emelkedés is a tengeralatti metánkészletek felszabadulásához vezet.

Tehát fölösleges félni, ha meg kell dögölnünk úgyis megdöglünk :)

2011. okt. 15. 21:42
 16/31 anonim ***** válasza:
Persze, jön jézus és eltüntet megint. Alig várom.
2011. okt. 15. 22:36
 17/31 kris.king ***** válasza:
Miért Jézus mikor tüntette el az emberiséget?
2011. okt. 15. 22:49
 18/31 anonim ***** válasza:
Wyrm szerintem úgyérti hogy ő maga a Sátán. Kicsit komplexusa van :D
2011. okt. 15. 22:54
 19/31 anonim ***** válasza:

Csak éppen a bibliában ijesztgetnek jewzus második eljövetelével de ez ne zavarjon senkit.

És a kérdésre: már megint itt vagyunk, erről van szó.. A keresztények és a világvége mániájuk.

2011. okt. 16. 09:16
 20/31 kris.king ***** válasza:
Furcsa én úgy tudom csak Isten tudja mikor lesz világvége akkor a keresztények miért hiszik hogy nemsokára világvége lesz.
2011. okt. 16. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!