Ez szellem lehetett nagyon beparáztam?
Figyelt kérdés
Még régebben Felénekeltem egy dalt a gépre és amikor visszahallgattam hallottam hogy a nevemet mondják suttogva.Gondoltam hülye vagyok..Megint visszahallgattam és megint mondta.Én hülye úgy befstam hogy fogtam kinyomtam a gépet és az ágyra futottam.Annyira jó lenne pedig visszahallgatni.Nagyon durva volt.Ez szellem lehetett?2011. okt. 13. 13:50
11/13 anonim válasza:
igen, egész biztosan szellem volt. ma este el fog jönni érted, levisz a pokolba és halálra kínoz.
12/13 Marcisasd válasza:
Nem ültél túl sokat a gép előtt?
Mert ha igen akkor lehet, hogy egy JÓ szellem (vagy angyal) volt aki arra akart inteni, hogy sokat ültél a gép előtt, s most már jó lenne elszállni :D Én is hallotam már ilyet, s nem lett semmi bajom. Biztos nem egy gonosz szellem :D
13/13 anonim válasza:
A hanfelvevők még a kisebb hangokat is felveszik amit emberi fül nem érzékel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!