Ez mi lehetett? Teljesen beparáztam.
Éjszaka arra ébredtem fel hogy nagyon benyilalt az egész pocim. Tényleg fájt az egész. Olyan éles nagy fájdalom volt. Be is pánikoltam, mert utána pár perc szünetekkel követte még kb. 3 ilyen érzés. Komolyan azt hittem fájásaim vannak. Aztán egyszer csak elmúltak, mintha elvágták volna. Utána meg azért aggódtam hogy minden rendben van-e a babóval. De szerencsére rúgott párat,szóval sikerült visszaaludnom.
Lehet ez attól hogy mióta vasat szedek eléggé szorulásos vagyok? Mundjuk aznap kivételesen kétszer is voltam wc-n. Vagy lehetett fájás? Más is érzett már ilyet?
Nem tudom, mit érezhettél pontosan, nehéz innen megmondani, mi lehetett, vagy hogy esetleg én éreztem-e már olyat.
Előfordult már párszor, hogy éjszaka, amikor fordulni akarok egyet álmomban, valami belenyilal a pocimba, és akkor megmozdulni sem tudok percekig, mert fáj, mintha kést döftek volna belé. Én is emgijedtem, de aztán "kitapasztaltam", hogy a hirtelen mozdulatok miatt volt, azaz nagy lendülettel akartam jobbról balra fordulni, és megfeszült a hasam.
Nem tudom, neked ezzel lehet-e összefüggésben.
Nem írtad hány hetes vagy...
Nem megijeszteni akarlak, de nekem is volt ilyen. Éjszaka erre ébredtem fel, csak nekem 2-3 órán keresztül tartottak. Másnap délután beindult a szülés...39 hetes voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!