Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fogadjunk, hogy ez fog történn...

Fogadjunk, hogy ez fog történni, rendben?

Figyelt kérdés

Szerintem mindenki tudja, hogy itt egyes emberek híresztelik a 2012-es világvégét meg a reptoid inváziót, meg a többi ilyen nagyon értelmes dolgot. De fogadjunk, hogy a következő 1 év folyamán ki fogjátok találni, hogy valami miatt elmaradnak ezek a dolgok. És folytatjátok majd más dátummal.

Vagy a következő egy évben napi szinten lesznek ilyen kérdések, de amikor elmúlik December 21. akkor sorra eltűnnek majd ezek az emberek.

Vagy a 3. lehetőség, amit biztosan elsütnek majd, az az, hogy a világvége megtörtént csak szellemi szinten, meg a reptoidok láthatatlanul beépültek az emberek közé. És ennek az ellenkezőjét sem lehet bizonyítani, mert hülyeség! Szóval ha ezek közül valamelyik bekövetkezik, akkor nyerek egy megmondtam-ot? vagyis írtok majd erre a kérdésre és beismeritek majd, hogy tévedtetek és idióták vagytok? Mert azt megköszönném.

További szép napot!

(tudom, hogy ha eltünnek ezek az emberek, akkor nem nagyon fognak ide írni, de ez részlet kérdése)

2011. okt. 12. 15:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Milyen más dátummal? Egy dátumnak nincs ekkora kultusza, nem veszed észre? 666, 999, 2000? Egyik sincs sehol mögötte. A szemed neked is "kiszúrták"? Azok hypeolják az egész világvége dolgot, akik ősidők óta etetik f!szsággal a túlontúl gyapjas birkáinkat.

Most már úgyis fog történni valami, NEM számít mennyi marhaságot talált ki akárki.

Valamilyen formában változás fog bekövetkezni garantáltan; feltenném rá az egész földi populációt.

NUFF said.

2011. okt. 12. 20:44
 12/15 kris.king ***** válasza:
Ahogy a kérdező is mondta ha nem lesz 2012 a világvége akkor kitalálnak egy másik évet világvégének és sokan anélkül hisznek majd benne hogy elgondolkodnának azon hogy ez miben más mint a többi világvégeelmélet. Reptoidok meg nincsenek.
2011. okt. 13. 19:10
 13/15 anonim válasza:

Bakker már...

Én nem hiszek ebben a világvége-cuccban. ÉS MILYEN REPTOID-INVÁZIÓRÓL VAN ITT SZÓ???? B*szd meg, mit ki nem találnak az emberek!!!

Szánalmas.

Nem te, kérdező, mert én veled vagyok. Inkább az a szánalmas, amit egyes emberek kitalálnak.

Nem hinném, hogy űrlények meg reptoidok meg minden ilyesmik léteznek.

2000-re, 1970-es, 80-as évekre is jósolták. Nekem is úgy mesélték az idősebbek, hogy ezt már régóta kitalálták és azóta sem következett be. 2000-ben sem, arra is jósolták, mert idézem: "az egy misztikus dátum". A lófakszt. Nem jött be, így hát kitalálták, hogy akkor 2012 stb stb...

És nem feltétlenül kell azt hinni, hogy a maják megjósolták a világvégét 2012-re. Az egyik még mai is élő maja is megállapította ezt. A maják nem írnak erről. Lehet, hogy csak nem fejezték be a naptárt.

Különben is, tök baromság erre gondolni is... Az egyedüli, ami tönkre fogja tenni a Földet azok az emberek - lásd: spray-k, autók, vízszennyezés, amelyek következtében globális felmelegedés jött létre, üvegházhatás stb stb...

Világvége, 2012 december mitttudomén pfff... Hülye, ráérő emberek találták ezt ki, inkább menjenek dolgozni!

Csak azért is újabb dátumot fognak mondani, hogy igazuk legyen áááámm!!!

Azt is olvastam valahol, hogy egy ember már előre öngyilkos lett. Ész: 0. (Y)

Egyébként, valamikor nyáron vagy esetleg tavasszal volt a Survival Sunday, amely egy vasárnapi nap volt, amelyre megjósoltak özönvizet, földrengést, majd az emberek elpusztulását. Semmi nem következett be, ezért lett Survival Sunday (túlélő vasárnap).

Ez az egész egy marhaság. Aki hisz benne, az is.

Én ezt vallom. Hisztek amit akartok...

2011. okt. 15. 17:20
 14/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok: bocsi a sok csúnya szóért meg a hirtelen fellángolásért, dehát... ;-)
2011. okt. 15. 17:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Tipikus magyarok szövege ez a "ráér, meg menjen dolgozni" Világfájdalmas nép.
2011. okt. 15. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!