Atlantisz. Vélemények?
Szóval eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de tegnap 2 műsorba is belefutottam és furdal a kíváncsiság. :)
Szerintetek létezett vagy csak kitaláció? És ha létezett, merre? És kik is lehettek ők valójában?
(tegnap a műsorban voltak hihetőbb és eléggé vad sztorik is)
A kérdés adott, szabadjára a fantáziával.:)
Nem tudom mit találtak ott. Nem Port Royal-ról kérdezel most?
Ha más, kérlek linkelj cikket róla, érdekel. Köszönöm. :)
Nem tudok linkelni, abban a műsorban volt, amit írtam fentebb.(az igazság nyomában - Atlantisz).
De az is tetszik, amit te linkeltél, köszi.
Atlantisz egy közel 2000 évet megélt civilizáció fővárosa volt, amely az i.e. 5-3. évezredig volt lakott és a mai Fekete-tenger területén terült el. Akkoriban az embereknek jelentősen magasabb volt az átlagéletkoruk, valamint fejlettebb intelligenciával is rendelkeztek mint a mai emberek. Ez a civilizáció i.e. 2370-ben pusztult el ismeretlen módon. Annyi biztos, hogy ma a tengerszint alatt több száz méterre fekszik.
..ez nem vicc :D
HA még nem olvastad volna, biztos fog érdekelni
egy olyan társadalom lehetett, ami a végére csúfosan elfajult
az uralkodó rassz bizonyos tagjai túlélhették a katasztrófát (szellemi testben)
és most a jelenlegi Földet befolyásolják és igyekeznek uralmuk alá hajtani (főleg) az USA-n keresztül
mit gondoltok, mit jelent a sok "Atlanti"-kifejezés a nagyhatású szerződésekben?
Létezett és még ma is létezik valamilyen szinten. (nem véletlenül teszik közimádat tárgyává)
Az "atlantiszi ravaszság" mindig is közmondásosan hírhedt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!