Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Halálból megmentett, visszahoz...

Halálból megmentett, visszahozott embert ismerők? Akik meghaltak egy pillanatra, de az orvosok megmentették őket.

Figyelt kérdés
Efféle tapasztalatokra lennék kiváncsi, ha valakinek van ilyen ismerőse, akit úgy hoztak vissza, várom a történeteket, vajon mit érezhettek azok az emberek? Tv-ben hallottam már ilyenről, de a média által manipulált mesélőkben nem hiszek... egyébi, valósi tapasztalatok érdekelnének. Aki meghalt egy pillanatra, percre, mi volt abban az időtartamban?
2011. szept. 29. 10:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%

Azért ilyen eltérőek a válaszok, mert nem egyforma minőségben haltak meg. Remélem érted mit akarok mondani, bár lehet, hogy érthetően fogalmaztam meg.

Amúgy van élet a halál után!

2011. szept. 29. 15:23
 12/23 anonim ***** válasza:
82%
Előző vagyok. Bocs, nem elég érthetően.
2011. szept. 29. 15:23
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem egyforma "minőségben"?
2011. szept. 29. 15:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Az agy nem áll le azonnal a halál beállta után. Így ez az egész "mit tapasztalt" dolog sajnos nem sokat bizonyít. Bármit tapasztalhatsz amit az agyad kreál valamint a tudatalattid továbbra is érzékeli a külvilágot.
2011. szept. 29. 17:50
 15/23 anonim ***** válasza:
21%
El kell vakarni a kedvencek temetőjébe oszt kész, meg van oldva.
2011. szept. 29. 22:32
 16/23 anonim ***** válasza:
a "nem egy forma minőségben"-t író úgy érthette, hogy nem mindenki kerülhet a mennyországba... :)
2011. okt. 2. 15:54
 17/23 A kérdező kommentje:
Magában a mennyországban nem hiszek (bár katolikus vagyok), de értem a lényegét. :) Igazából akkor mégsem sikerült kiderítenem semmi lényegeset, hisz a fent leírt tapasztalatokat akár az agy is produkálhatta hallucinációként. Igazi tapasztalás ezügyben csak az agyhalott vallomása lenne, olyan pedig még nem tért vissza...
2011. okt. 2. 15:59
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is a még működő agytevékenységre gondoltam, de akkor miért pont azt hallucinálja? Távozást, sebességet, vagy éppen azt, ami ott történik?

Miért nem olyan, mint egy álom, konkrét helyen, konkrét történésekkel? Értitek, mire gondolok?

2011. okt. 2. 17:02
 19/23 anonim ***** válasza:
74%
A hallás a legutolsó,ami leáll a keringés katasztrófája után.A többit te is összerakod szerintem egymagad.
2012. jan. 27. 17:38
 20/23 airlady ***** válasza:
Anyám volt háromszor a klinikai halál állapotában még fiatal korában. Mindig egy folyosót látott, aminek a végén fény van. Viszont mondták neki, hogy még nincs itt az ő ideje, így visszajött. Csend vette őt körbe, béke, szeretet, földöntúli boldogságot érzett.
2018. júl. 17. 04:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!