Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Dianetika - személyiség...

Dianetika - személyiség fejlesztő tanfolyam - érdemes elvégezni?

Figyelt kérdés

Pár hete az interneten kitöltöttem egy ingyenes személyiségi tesztet. Nem tudtam, hogy kik állnak mögötte, gondoltam, rászánok tíz percet, hátha megtudok magamról valami érdekeset. A teszt végén telefonszámot kellett megadni.

Pár nap múlva megkeresett a Szcientológiai egyház, hogy menjek be a központjukba tesztkiértékelésre. Nem tetszett a dolog, mert nem szimpatizálok az egyházzal, nekem sumáknak tűnnek.

De pont arra volt dolgom, és elmentem. A tesztemből kiderült, hogy a végemet járom, a hölgy minden negatívumot elmondott. De örömmel közölte, hogy van megoldás, és egy tízezer forintos tanfolyamot ajánlott - amitől megváltozna az életem.

Abba maradtunk, hogy gondolkozom rajta - de nincsenek jó érzéseim - nekem olyan tukmálós ügynökös módszernek tűnik a nagy segítőkészségük.

Szerintem mindenkinek, aki kitölti a tesztet, elhitetik, hogy nagy bajban van, de jó pénzért kiemelik a bajból.

Volt valakinek kalandja velük? Végzett valaki ilyen szuper tanfolyamot? Használt?

2011. szept. 23. 23:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
"Tudtátok például, hogy a Dianetika könyv első kiadását Domján lászló finanszírozta? Igen, jól hallottátok, az a Domján László, aki az Agykontroll könyveket is kiadta. Jó szándékát azzal viszonozták, hogy SP-vé deklarálták. A második kiadást pedig Csányi Sándor finanszírozta részben, bár szerintem nem nagyon fogta fel, hogy mit támogat. Igen. Ő meg az OTP vezére, annak aki nem tudná."
2014. febr. 27. 13:19
 22/24 anonim ***** válasza:

folytatás:

"Nem ő mókuskodott. Az Agykontroll szülőatyja nem ő volt. Éppen úgy idealista volt ebben az ügyben, mint annak idején én. A Dianetikát is azért támogatta, mert úgy gondolta, hogy ami használhat az emberi szellem fejlődésének - az jó. Fogalma sem volt arról, hogy Silva lopott."

2014. febr. 27. 13:21
 23/24 anonim ***** válasza:

20-as válaszolónak: tegnap ismételte a filmet a M2.

Elborzasztó!!

2014. ápr. 27. 15:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Jól látod. Kerüld el messzire! Nagyon kártékonyak. Lehúznak anyagilag, tönkretesznek lelkileg.
2022. aug. 11. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!