Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Honnan származik az ember? és...

Honnan származik az ember? és egyáltalán ki az ember?

Figyelt kérdés
köszi előre is
2011. szept. 18. 14:14
1 2
 11/12 varaljaiviktoria válasza:
48%

[link]

Egyébbként darwin is visszavonta az elméletét. Ő is rájött, hogy a semmiből nem lehet valami, hogy kellett egy külső behatás. Na ez a külső behatás: Isten

2011. nov. 18. 08:04
 12/12 anonim ***** válasza:
24%

sokan hülyének néznek, de nekem személyes világnézetem van:

hiszek az evolúcióban, voltak a sejtek, kukacok amikból szép lassan párszázmillió év alatt kifejlődtek a mai élőlények, és jelenleg is változnak az élőlények, de persze iszonyat lassan. itt jön a képbe Isten: a föld állítólag csak úgy kialakult egy csillag maradványaiból, de ezt tudtommal semmi sem támasztja alá, és elég valószinűtlennek tartom hogy csak úgy létrejött. Isten teremtette meg a földet, szép lassan létrehozta az élőlényeket, segített nekik fejlődni, és amikor eljött az idő, a saját képmására megformázta az embert egy másik állatból, az ősmajomból amiből kifejlődtek az emberek és a majmok. hagyta őket fejlődni, a prófétákon keresztül támogatta őket, és amikor az emberek gonoszak lettek, küldött egy nagy özönvizet és csak a jó embereket (Noé és a családja) mentette meg és az állatokat. a Bibliában Isten 6 nap alatt teremtette meg a Földet, de nem biztos hogy egy nap 24 órát jelentett, ha nem volt semmi akkor az idő sem létezett! És Isten a hatodik napon teremtette meg Ádámot és Évát, az emberiség a jelenlegi földtörténelem vége felé jött létre. Én is tudom hogy valószinűleg gyogyós vagyok, ezért nem bánom ha annak gondoltok, de amikor olvastam a fajok eredetét akkor úgy gondoltam hogy ez tuti igaz, de Isten létezésében még biztosabb vagyok és szeretem őt, ezért én úgy gondolom ez összefügg. De lehet hogy változtatni fogok a világnézetemen, mert a Biblia nem pontosan így írja le a teremtést, és a Bibliát nem tagadom meg semmikép, ez csak egy feltevés részemről, vallásos vagyok de hiszek az evolúcióban és a suliban nem gondolom úgy hogy amit tanulok teljesen butaság, de tény hogy Darwin elmélete nem pontosan az, amit a suliban tanulok, és én neki is hiszek, nagy elme volt akár igaza van akár nem.

2012. febr. 3. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!