Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miről lehet észre venni ha...

Miről lehet észre venni ha valaki energia vámpír? Mondjuk családon belül?

Figyelt kérdés
Biztosan hallottatok már erről...
2011. szept. 11. 17:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem ebben semmi ezoterikus dolog nincs (legalábbis nem feltétlenül). Ezt szoktuk hétköznapi értelemben is használni."

Ja, ha ez egy hétköznapi szó az ilyen emberekre, akkor oké... Mivel eddig csak az említett kategóriában olvastam róluk (néha oda járok röhögni), feltételeztem, a szó használói különleges erőket tulajdonítanak a viselőjének...

2011. szept. 11. 18:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem jelent semmilyen különleges erőt, meg természetfelettit.. :) Egyszerűen egy olyan ember, akinek elég csak a társaságában lenned ahhoz, hogy úgy érezd, mintha 3 napja nem aludtál volna, ebből 2 napot hulla részegen nyomtál volna végig, és most éppen másnap van.

Nekem vol egy ilyen barátnőm, nem mondott (sok) hülyeséget, nem pörgött összevissza, de egyszerűen, akármennyire is normálisan viselkedett, elfáradtam tőle, és nagyon nagy erőfeszítésembe telt találkozni vele, vagy leállni vele dumálni akár 5 percet is. Ennél jobb szó nem volt rá: energiavámpír.

2011. szept. 11. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Onnan, hogy mindig fáradt vagy a beszélgetések után, rosszkedvű, depresszióra hajló, legszívesebben aludnál egész nap; vagy nem tudod, hogy mi a bajod, nem találod a helyedet, egész nap jössz-mész céltalanul, eszel, de magad sem érted, hogy mi a francnak stb. A legdurvább enegriavámpírok azok, akik látszólag neked adnak és rajtad segítenek "önzetlenül", folyton mosolyognak, és mégis te vagy pocsékul, amikor végre távoznak.

(Egyébként súlyosan neurotikus embereknek hívják ezeket az energiavámpírokat, illetve esetenként már pszichopatáknak.)

2011. szept. 11. 20:02
 14/15 anonim ***** válasza:
43%
Nyílvánvaló ugye azért messzeségből jött, hogy ki hogyan merre-meddig mivel, igaz, hogy tél van ,dehát mostmár reméljük elmúlik, és a tavasz azért a egymásnak az egytekervényekben felvilágosítás egy kicsit, hogy mit mivel lehet még, meg mit érdemes meg hogyan biztos hogy sok ilyenre fog sor kerülni.
2011. szept. 11. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnos anno én is egy energia vámpír áldozatává váltam és azóta sem jött rendbe teljesen az életem. Ha hiszitek ha nem és -minden túlzás nélkül mondom ezt- egy embert teljesen tönkre lehet tenni így, sőt fizikai fájdalmat is képes láthatatlanul egy ilyen vámpír okozni (sajnos tapasztaltam). Nálunk "kedves testvérem" bír ilyen hajlamokkal és közel 10 évbe telt mire rájöttem, hogy szó szerint szívta az életerőmet. Jellemző az energia vámpírokra, hogy az aurádat és a test láthatatlan energiaközpontjait és az érzelmi életed veszik célba (a csakráidon keresztül) és olyankor "állnak rád" mikor nyitott vagy és figyelsz valamire mondjuk tv-t nézel, olvasol vagy esetleg beszélgetsz velük. Mondanom se kell, hogy se tv-t nézni, se tanulni, se számítógépezni nem lehet mellettük. Én kedves testvérem közelében állandóan éreztem egyfajta félelmet de ez nem is tudatosult bennem mindaddig míg képessé nem vált láthatatlan módon fájdalmat is okozni és ez akkor történt mikor a közelében voltam. Akkor esett le nekem is, hogy itt valami nem stimmel és sikerült végül a megfelelő szakirodalom felkutatásával (Hodnik Ildikó: Auradinamika-Emberi erőterek kölcsönhatásában) rájönnöm, hogy tulajdonképp mi is ez az egész. Korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyet egyáltalán lehetséges. Végső elkeseredésemben mert már annyira szenvedtem tőle, hogy nem szégyellem a halálát (!)kívántam. Egyszer pl. elátkoztam, hogy törje el kezét lábát azért amiért ilyen szemét és lásd 1 héten belül el is esett a motorjával :). Végül egy általam kifejlesztett meditáció segítségével tudtam felbontani a köztünk lévő vámpírizáló kapcsolatot ami abból állt, hogy meditáció közben elképzeltem (jobb híjján) egy sírkövet amin az ő neve és fényképe szerepelt a születési évével és az aktuális évszámtól eggyel korábbi időponttal. Talán a tudatalattimnak tudtam így üzenni, hogy ez az ember "már nem is él" azaz mint vevő meg tudtam szűnni a számára. Én mindenkinek ajánlom ha hasonló pióca tapadt rá minél előbb próbáljon meg elkerülni a közeléből mert láthatatlan módon teljesen képesek tönkre tenni az embert...
2012. máj. 22. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!