Aki nem hisz a kategória által összefoglalt dolgokban, az miért trollkodik itt?
Ennyi erővel a fogyózókat vagy bárkiket is éppúgy lehetne cs*szegetni...
Nagyon szemetek tudnak lenni néhányan. Jó, vannak persze olyan kérdések is, de akkor sem értem...
És neked miért kell általánosítanod? Szerinted, ha 2-3 ember itt trollkodik, akkor már minden 'szkeptikus' trollkodik? Én nagyon ritkán szoktam ide írni, és akkor is csak válaszolok. Hogy miért? Mert egyesek, inkább a többség hihetetlenül hülye kérdéseket tesz fel. Pl.: 'Szerinted hogyan lehetek vérfarkas?'
És erre komolyan választ akarnak kapni.
És sok 'hívő' azt sem fogja fel, hogy ő hisz, és nem tud. Amiről ő azt gondolja, hogy igaz, az attól még nem biztos, hogy igaz lesz.
Valami más is feltűnt itt nekem: a 'hívők' min. 95%-a mindenféle természettudományi ismeretek nélkül kérdez, pont olyan dolgokat, amire pl.: a fizika már választ adott. És, ha helyreigazítom az illetőt, akkor meg én vagyok a hülye egocentrikus materialista szkeptikus, amit kikérek magamnak, mivel én pont, hogy rögtön elfogadnám egy 'lénynek' a létezését, ha lenne rá pár elmosódott képtől különb bizonyíték.
De nem baj, lehet azt hinni, hogy, ha leesik valami a földre, akkor az egy szellem műve, de akkor legalább akarjátok is tudni, hogy mi volt az, ami miatt leesett az a dolog, mert anélkül megmaradtok egy értelmi fogyatékos szintjén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!