Aki nem hisz a kategória által összefoglalt dolgokban, az miért trollkodik itt?
Ennyi erővel a fogyózókat vagy bárkiket is éppúgy lehetne cs*szegetni...
Nagyon szemetek tudnak lenni néhányan. Jó, vannak persze olyan kérdések is, de akkor sem értem...
Tényleg nem értem én sem.
Fogyózók pl. vannak, csak akarni kell és lefogysz. Szellemet látni is csak akarni kell, és látod.
Tehát tökre nem konzekvens, hogy csak az ezókkal trollkodunk itt.
Reptoid Ezredes 3?... Egyre több magas rangú tisztjük van már köztünk, attól félek, nem kamu az invázió.
Szinte minden témakörben vannak csesztetők. Ezt látogatom legtöbbet, de írogattam a politika témában is válaszokat, kulturáltan. Erre mindig van négy-öt emberke (szerintem ugyanazok), akik csak azért járnak fel, hogy mindenkibe belekössenek. CtrlC+CtrlV-vel idézgetnek a válaszolók többnyire sokmondatos válaszaiból, és sok-sok nevető hangulatjellel próbálják nyomatékosabbá tenni az amúgy semmitmondó, két-három tőmondatból álló gyerekes hozzászólásaikat. Úgyhogy maradok az Ezotéria témánál, higgyétek el, itt sokkal normálisabb hozzászólók vannak. Nem mondom, hogy mindent elhiszek, de nagyon sok minden elgondolkoztat, ez már fél siker.
"Levesmártás a reptoidokban azért hiszek mert már láttam őket, nem is egyet és élőben."
De,ha ez veled tényleg megtörtént,akkor miért nem hiszed el,hogy mással is megtörténhet?Csak más nem reptoidot,hanem szellemet látott.
Én is láttam már szellemet és az nem régi romos házban volt és nem is este volt,hanem reggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!