Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az oka az alvásparalízisnak?

Mi az oka az alvásparalízisnak?

Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
azért csinálha a zagyad hogy álmodban ne mozogj, és így ne okozz kárt magadban. Hogy miért va naz, miko felébredsz, és néha még mindig be van kapcsolva azt nem tudom
2011. szept. 4. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon stresszes vagy, akkor sűrűbben is előfordulhat
2011. szept. 4. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Az alvásnak van egy olyan szakasza, amikor az agyad lekapcsolja a mozgás funkciót a testedben. Nos, ha ekkor kelsz fel, akkor te látsz, és még az álmod is tart (ezért van a képzelgés), de nem tudsz mozogni. Ilyenkor vissza kell aludni, és reggel minden normális lesz.

Remélem segítettem :D!

2011. szept. 4. 17:34
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi:D
2011. szept. 4. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:

szeretnél egy ingyenes asztrál utazást?

Amikor ebben az állapotban vagy ülj fel, állj fel vagy gördülj odébb! Testileg nem fog menni, de szellemszinten igen. érdemes hozzá beszerezni egy-két védőtalizmánt, az asztál tér nem nem játszótér ;)

2011. szept. 4. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem fölösleges a talizmán... én játszótérnek használom az "asztrál" utazást. :) Sőt akár tudatos álom is előfordulhat.
2011. szept. 6. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!