Ez mi lehetett, ugye csak űrszonda?
Iklokinuk
Utána néztem wikipédián,a műholdról írják,hogy a földről nézve úgy tűnhet,hogy egy helyben áll,ha geostacionárius pályán mozog,azaz a földdel megegyező gyorsaságban.viszont a felvillanó pontról nem találtam semmit(világos színű volt amúgy,fehéres).tegnap este is láttam a jelenséget,11 óra körül.kb.ugyanott volt,és nagyon lassan mozgott csak.
köszi mindenkinek a válaszokat!
Igen, nem kizárt a műhold sem.
Viszont írtad, hogy egy ideig mozgott, utána megállt, és fehér volt a felvillanó pont.
Ez alapján, mint írtam, a Zeta Reticuli-akra (Szürkékre) is gyanakodnék, de, a fehér szín miatt a Plejádiak fényhajója sem kizárt. Ha esetleg éreztél valami pozitív, kellemes érzést, amikor láttad az űrhajót, akkor Plejádiak voltak. Ehhez, természetesen lelki szempontból fontos sok embernél az ellazulás, és a spirituális tisztaság.
Legközelebb, ha látod, próbáld meg más szemmel nézni a dolgokat, és akkor tudni fogod, hogy mi az igazság.
Üdv.,
Iklokinuk
A műholdakat itt is meg lehet nézni:
Itt már be van állítva Budapest:
Iridium flares:
[link] iridium.asp?Dur=1&lat=47.500&lng=19.083&loc=Budapest&alt=103&tz=CET
ISS - Nemzetközi űrállomás:
[link] PassSummary.aspx?satid=25544&lat=47.500&lng=19.083&loc=Budapest&alt=103&tz=CET
Az "Iridium flares" jellemzője egy rövid, erős fényfelvillanás, amit a műhold napelemeiről visszaverődő napsugarak okoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!