Ez mi lehetett, ugye csak űrszonda?
Figyelt kérdés
Tegnap este kinéztem az ablakon,és láttam egy repülőt,az biztos az volt,ki tudtam venni tisztán.mögötte,valszeg jóval messzebb lassan haladt egy éles fényű pont,aztán megállt a levegőben egy helyben,és vagy fél óráig meg sem mozdult,megnéztem kb.öt percenként.semmilyen testet nem lehetett kivenni belőle,néha a bal felén egy kis pont felvillant.remélem nem figyelnek a földönkívüliek:)2011. szept. 3. 17:32
1/16 A kérdező kommentje:
pontosabban műholdat akartam írni űrszonda helyett.
2011. szept. 3. 17:35
2/16 anonim válasza:
Az az űrállomás. asszem 11 óra fele, vagy utána minden nap elhalad Mo. felett. Nem minden nap látni :D
3/16 anonim válasza:
Disznótvágtak egy ufóban az űrlények.
4/16 anonim válasza:
A űrállomás soha nem áll meg a távközlési műhold meg nem mozog!
5/16 anonim válasza:
Nem minden nap halad el az ISS úgy hogy egy adott helyről látni lehessen!A föld forgása meg a ISS forgása nem lehet szinkronban mert a nemzetközi űrállomás 90 perc alatt kerüli meg a földet.
6/16 anonim válasza:
7/16 anonim válasza:
8/16 Tom Benko válasza:
Nem biztos. Lehetett kívánságlampion is. Utóbbi, ha megfelelő irányú légáramba kerül, nem látszik mozdulni. A távolságát megállapítani meg a körvonalak hiánya miatt képtelenség.
9/16 Iklokinuk válasza:
A leírtak alapján nagy az esélye, hogy egy idegen faj űrhajóját láttad.
Ha vörös, vagy fehér volt a felvillanó pont, akkor a Szürkék űrhajója is lehetett, viszont, természetesen rengeteg fajra illene a leírás.
10/16 anonim válasza:
amiket itt leírtatok egyik se lehetett, hisz tsztán és érthetően leírta, hogy megállt a levegőben. Én is szoktam furcsa dolgokat látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!