Kitől érdemes itt tanácsot kérni?
Nagy paraszt vagy, de ezért szeretünk! :DDD
Írj még valami szépet ezen az idegen nyelven! :D
"másik témakörbe"
Ahol beszélnek magyarul? :DDD
Értem, köszönöm.
Egyelőre még nem írok senkinek privátot, mert még várom a válaszokat. Mindenkitől elnézést, de nekem több kell ahhoz, hogy valakiben megbízzak.
Egyiküket sem.
Mindannyiuk véleményét erősen szűrni kell, mert bár vannak jó gondolataik, nagyon fanatikusan egy nézőponthoz, és igazságnak tartott hazugságokhoz ragaszkodnak. Javaslom hogy azokat a gondolatokat, amiket az állítólagos saját szakmájukhoz tartozóan nag
Egyiküket sem.
Bár vannak jó gondolataik, azokat erősen szűrni kell, mert fanatikusan követnek egyetlen nézőpontot, és sokszor általuk igazságnak tartott hazugságot.
Én azt ajánlom, hogy ami a közvetlen szakmájukat illeti, abban ne adj a véleményükre, főleg Fiszére, de egyéb kérdésekben érdemes átgondolni a véleményüket, mert ha nem a saját filozófiájuk sulykolják, mondanak igazságokat .
Fisz és a sátánizmusa, főleg a démonokra vonatkozó részek sajnos egy az egyben hazugságok, és sajnos ő nem is tudja, hogy azok..
A démonok nem cukinyuszik.
tőlem is kérdezhetsz már lassan én is ott vagyok a toplistán 14. voltam tegnap és tudok is pár dologban segíteni
Amúgy Fisz nem sújkol senkibe semmit csak ha azt az illető kéri :P
Én LastOneLeft-et tartottam eddig a legszavahihetőbbnek, és ő rendes. Csak sajnos mostanság nem ír ide, illetve én nem látom. De privátban biztos válaszol, nem tudom...
Fisz sátánista, de ő az igazi sátánizmus híve, nem a keresztények által elcsúfolt sátánizmusé. Problémától függően neki is írhatsz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!