Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kitől érdemes itt tanácsot kérni?

Kitől érdemes itt tanácsot kérni?

Figyelt kérdés
Fisz? ParlanDo? LastOneLeft? Kit tartotok hitelesnek??
2011. szept. 2. 14:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagy paraszt vagy, de ezért szeretünk! :DDD

Írj még valami szépet ezen az idegen nyelven! :D

2011. szept. 2. 15:10
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
Drakonaknak igaza van, Fisz tényleg sátánista.
2011. szept. 2. 15:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"másik témakörbe"

Ahol beszélnek magyarul? :DDD

2011. szept. 2. 15:12
 14/20 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm.

Egyelőre még nem írok senkinek privátot, mert még várom a válaszokat. Mindenkitől elnézést, de nekem több kell ahhoz, hogy valakiben megbízzak.

2011. szept. 2. 15:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Drakonak szolics egy kiegyensúlyozott, pedagógus típusú igazi tanító, aki mindenkinek a tudása legjavát adja és alapvetően minden "ijennel" foglalkozik. Ezt jól demonstrálja a 15:09-es megszólalása. Benne nyugodtan megbízhatsz, csak ajánlani tudom.
2011. szept. 2. 15:20
 16/20 anonim ***** válasza:

Egyiküket sem.

Mindannyiuk véleményét erősen szűrni kell, mert bár vannak jó gondolataik, nagyon fanatikusan egy nézőponthoz, és igazságnak tartott hazugságokhoz ragaszkodnak. Javaslom hogy azokat a gondolatokat, amiket az állítólagos saját szakmájukhoz tartozóan nag

2011. szept. 2. 18:14
 17/20 anonim ***** válasza:

Egyiküket sem.

Bár vannak jó gondolataik, azokat erősen szűrni kell, mert fanatikusan követnek egyetlen nézőpontot, és sokszor általuk igazságnak tartott hazugságot.

Én azt ajánlom, hogy ami a közvetlen szakmájukat illeti, abban ne adj a véleményükre, főleg Fiszére, de egyéb kérdésekben érdemes átgondolni a véleményüket, mert ha nem a saját filozófiájuk sulykolják, mondanak igazságokat .

2011. szept. 2. 18:17
 18/20 anonim ***** válasza:

Fisz és a sátánizmusa, főleg a démonokra vonatkozó részek sajnos egy az egyben hazugságok, és sajnos ő nem is tudja, hogy azok..

A démonok nem cukinyuszik.

2011. szept. 2. 18:18
 19/20 anonim ***** válasza:

tőlem is kérdezhetsz már lassan én is ott vagyok a toplistán 14. voltam tegnap és tudok is pár dologban segíteni

Amúgy Fisz nem sújkol senkibe semmit csak ha azt az illető kéri :P

2011. szept. 2. 22:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én LastOneLeft-et tartottam eddig a legszavahihetőbbnek, és ő rendes. Csak sajnos mostanság nem ír ide, illetve én nem látom. De privátban biztos válaszol, nem tudom...

Fisz sátánista, de ő az igazi sátánizmus híve, nem a keresztények által elcsúfolt sátánizmusé. Problémától függően neki is írhatsz szerintem.

2011. szept. 3. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!