Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudtad-e, hogy az ezotéria...

Tudtad-e, hogy az ezotéria alcím alá olyan kérdések kerülnek, amiket azok írnak, akik hisznek az ezotériában és nem azok válaszát várják, akik lenézik őket?

Figyelt kérdés
Sajnálok minden unatkozó embert és a moderátorokat, mert sok dolguk van. Mit gondoltok erről? Inkább viccoldalakat olvassanak azok, akiknek ilyen csodálatos humoruk van!
2011. aug. 31. 09:33
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

A szólásszabadságot nem arra kellene felhasználni, hogy ronda kifejezésekkel illessék az embert, aki hisz valamiben.

Mire jó az otrombaság?

Szerintem nagyon gáz.

2011. aug. 31. 14:37
 12/28 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam otromba kifejezéseket használni. Anélkül is tökéletesen kitudom fejteni a véleményem :)
2011. aug. 31. 16:46
 13/28 anonim ***** válasza:

Miért? Hányan vannak itt, akik valamit is tudnak az ezotériáról, és nem csak ócska babonákban hisznek, az UFO kutatásról és nem minden kóbor műholdat, meg repülőt néznek földönkívüli eredetűnek, az asztrológiáról és nem a bulvárhoroszkópokat olvassák és folytathatnám?

Én is azt gondolom, hogy gusztustalan dolog valakit a hitéért megszólni, de sajnos azzal is minden nap találkozok itt, hogy az is el van küldve a fenébe, aki pont hogy normális választ írna, csak meg akarja cáfolni a tévhiteket.

Úgyhogy a "hívők" sem lesznek jobbak, mint a szkeptikusok, amíg meg nem értik, hogy az ezotéria nem hiszékeny, butuska kisiskolásoknak való szórakozás.

2011. aug. 31. 16:51
 14/28 anonim ***** válasza:

Jelentkezek, én itt vagyok, mint egy tudós okkultista :D:D

Nem mondanám hogy mester, de többet tudok, mint az általános ezóskák :D:D

Egyébként engem most kimondottan az sért, hogy valaki minden igyekezetével az evolúciót próbálja tagadni:D

2011. aug. 31. 20:57
 15/28 anonim ***** válasza:
Ez egy közösségi oldal, így minden egyént ki kell elégíteni. Az idelátogató szkeptikusokat is és hó humorúakat. A szűklátókürű ezo hívő pedig hagyja szemen kívűl az értelmes és velősen humoros válaszokat, ha nem érdekli.
2011. aug. 31. 22:55
 16/28 A kérdező kommentje:
"Ezo hívő" - nagyon szép ez a magyar nyelv. Igazán laza és nagyszerűen mindent tudónak képzelik magukat egyesek. Pedig nem kell ezotéria-érdeklődésűnek sem lenni ahhoz, hogy tudja valaki: régen rossz, ha azt hiszi valaki magáról, hogy nagy tudású.
2011. szept. 1. 16:36
 17/28 anonim ***** válasza:

Nem mondtam hogy nagy tudásom van, csak azt, hogy több, mint az itteni legtöbbeknek.

Ne érts félre..

Egyébiránt tagadni a tudást és képességet legalább olyan bűnös dolog, mint kéretlenül kérkedni vele.

A laza megfogalmazás pedig sok esetben képes oldani a fagyos vagy sértődős hangulatot.

2011. szept. 1. 18:05
 18/28 anonim ***** válasza:

Én általában azért jövök ide, mert bírom az olyan kérdéseket mint pl. "Tényleg képes lehetek lebegni és repülni, ha sárkánypikkejt fözök bele a levesbe?" vagy a "Léteznek nyuszkólábúak?" :D Ezeken jókat lehet röhögni szerintem de ami a legszörnyűbb, hogy sok ehhez hasonlót véresen komolyan kérdeznek meg :D

Én felőlem bárki hihet bármit, nem izgat ha valaki buddhista vagy keresztény vagy boszorkány :D de amikor azokat a kérdéseket olvasom amiken szerintem alap esetben az emberek 99,99' %-a sírva röhögne vagy azért mert vicces vagy azért mert fáj nézni, hogy ennyi hülye van a világon szerintem egyfajta vonzóereje az ezo fórumnak itt.

2011. szept. 1. 22:23
 19/28 A kérdező kommentje:

A "sárkánypikkejes" srác tényleg odatette...

Nem sértődés és nem 99%, ebben biztos vagyok.

Másfél évet adok és meglátjuk, hogy gondolsz-e a majd néhány itt olvasott kérdés-válaszra.

Én így gondolom és így gondolja kb. az emberiség egyharmada.

Ami nem azt jelenti, hogy az emberiség egyharmada hülye, inkább a kétharmada, de ilyet még rájuk sem mondanék, inkább nem mernek látni és hallani.

2011. szept. 1. 23:56
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem reagálok most erre :D szerintem aki hisz az nem feltétlen hülye csak aki ilyen elvakultan, mint aki tök komolyan kérdez ilyen repülök-e ha sárkánylevest eszek kérdezők.

Viszont amúgy szerintem ide a legtöbb poénkodót az ufó topik vonza :D láthatod a sok reptoid meg nemtom miféle imádót, azok gondolom hébe-hóba beszólogatnak máshova is :P

2011. szept. 2. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!