Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Amit tudat alatt tudok,...

Amit tudat alatt tudok, hogyan hozzam felszínre?

Figyelt kérdés

Vannak "ajándékaim" szép számmal, de többségüket fogalmam sincs hogy tudnám használni. Elvileg néha szoktam ha pl alszom, de az semmi.

Nagy szükségem lenne erre a tudásra ami tudatalattimban megvan de az "éber agyamban" nincs... Hogyan hozzam ezt felszínre?:/

2011. aug. 30. 22:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2011. aug. 31. 01:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy mit tudsz tudalatt?? Akkor az már tudatos, ha tudod, hogy van...

Ennek úgy lenne értelme, hogy "Hogy lehet az, hogy olyan dolgot tudok csinálni, amit sosem tanultam csak elkezdtem használni?"

Na így már tudatalatti

2011. aug. 31. 05:19
 13/17 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a kérdező olyasmire gondol, mint a nagy felfedezők tudása, vagy olyan ismeret, ami segít egy vész esetén egy embercsoportnak. (Ezek csak példák.) Nagyon remélem, hogy nem tömegpusztító elkészítésének menetét őrzöd kérdező. Amúgy honnan tudod, hogy tud valamit a tudatalattid, ha nem tudsz vele kapcsolatba kerülni? Ahonnan ezt tudod, onnan megtudhatod a többit is. De nem jósnőtől, annyi szent!
2011. aug. 31. 07:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Vezess álom naplót és próbáld megfejteni. Az álmaid csak a tudat alattidról szólnak.
2011. aug. 31. 17:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Annyira bírom, hogy mindenki különlegesnek hiszi magát.... khm..... rosszul fogalmaztam: az egyetlen különlegesnek. Pedig elhiheted babám, hogy majdnem mindenkiben megvannak azok a képességek amikről te beszélsz. Ha pedig ennyire ragaszkodsz hozzá, hogy márpedig csakis benned, akkor légyszíves és oszd meg velünk is! Vagy kicsit azért mégiscsak félsz, hogy nem te vagy az egyetlen, ugye? Tudnék én neked mesélni! 24L
2011. aug. 31. 21:50
 16/17 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó kedvesem; Így működik az a dolog, amit embernek neveznek. Egocentrikus dolog ez.
2011. szept. 2. 22:38
 17/17 avatar87 válasza:
sehogy ne hozd felszinre ha nem tudod irányítani! már láttam ilyet...és most nagyon rossz neki
2014. febr. 20. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!