1/27 anonim válasza:
18: nem vagyok igazán toleráns, sem időközönként teátrális. Ráadásul a monogámiának sem vagyok feltétlen híve. Szóval félig.
25F
2/27 Démiennek szolics válasza:
Rám teljes mértékben igaz. :)
3/27 anonim válasza:
12: Nos, én nem esek könnyen szerelembe, sőt... De a többi az okés.
5/27 anonim válasza:
A huszonötödikei ember realista. Jó az analizálóképessége, racionálisan gondolkodik, és minden téma egészében, komplexen érdekli. Ezenkívül általában maximalista. Tulajdonságai alapján egy-egy terület kiváló ismerője válhat belőle. Érzelmeit jó mélyen elrejti magában,inkább a könyveinek él. Kedvese azonban kicsalogathatja csigaházából, így felszínre törhetnek vágyai.
Teljesen igaz
6/27 emolány válasza:
Rám ez nem igaz. Csak 1 mondat illik rám ! :)
7/27 anonim válasza:
Rám egy jelző nem igaz, a többi stimmel. (15)
8/27 anonim válasza:
Lecsekkoltam a barátnőmét is (10): egyáltalán nem vezető egyéniség, egyáltalán nincs erős kisugárzása, nem bizonytalan, a többi okés. xD
9/27 anonim válasza:
5: rám mind igaz, kivéve az, hogy nyitott vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!