Akik látták "A titok" című filmet, mit gondolnak erről?
Figyelt kérdés
Az összes megszólaltatott szereplő író, vagy "motivational speaker", akik azt mesélik, hogy hogyan változtatta meg az életüket a titok. Az ő életüket tényleg megváltoztatta, mert piszkosul meggazdagodtak belőle.:D Az egyik kedvencem a férfi, aki mondja, hogy volt egy táblája a falán, amire feltette azokat a dolgokat, amire vágyik, és évek múlva pont azt a házat vette meg, ami ott volt a tábláján. De ő is abból lett gazdag, hogy eladta ezt a "bullshitet" az embereknek. Nincs köztük egy "civil" sem, aki nem "A titok"-ból és az erre épült ezoterikus iparágból gazdagodott volna meg. Ez az ő csodás történetük. Mit gondoltok erről? Nem érzitek becsapva magatokat? Hogy valójában a ti pénzetekből vett egy több millió dolláros villát, mert neki működött a titok, ti meg a kis házikótokban vagytok otthon? (ahogy én is):D
Én használtam régen. :) "Kívánságlistát" írtam egy papírra, elégettem és ahogy a könyv írta amiből ezt a módszert kiszemeltem, az ég felé küldtem kivánságomat és elengedtem magamban nem gondoltam többet rá,várni kell szép türelmesen hogy végül a kívánság beteljesedjen de lehet csak évek múltán válik valóra.
Nos, akkoriban szakított velem a számomra IGAZI.
Eltelt kb 2 év végül újra összejöttem az IGAZI-val akivel most is együtt élek és a babát tervezzük. Kiköltöztünk külföldre , saját házunkban lakunk és boldogok vagyunk. Nemrég eszméltem arra,hogy én írtam régen egy listát, és a babát kivéve eddig minden bejött,voltak apró dolgok is amikre vágytam , mind teljesült. Pedig akkoriban lehetetlennek tűnt hogy mi külföldre költözünk ,párom nagyon erősen ragaszkodott a szülővárosához ... és még sorolhatnám. Szóval nekem bejött,bár most sem vagyok megszállottja nem alkalmazom a "Titkot" talán csak annyira hogy pozitív vagyok alapjáraton de végülis ez a lényege az egésznek. Nemde? :)
2011. aug. 27. 16:51
12/12 anonim válasza:
Én megnéztem a filmet és azt mondtam magamnak hogy kipróbálom mit veszítek, és erősen gondoltam arra h szeretnék 10.000-et. Elképzeltem ahogy a kezembe van. Rá két órára anya hív h kért nekem a nyaralásra pénzt keresztapámtól...kérdem mennyit? azt mondja 10est... és este a kezembe volt a pénz... És egy szóval se említettem se anyának se senkinek h nekem ekkora összegre lenne szükségem. Nem viccelek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!