Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik látták "A titok" című...

Akik látták "A titok" című filmet, mit gondolnak erről?

Figyelt kérdés
Az összes megszólaltatott szereplő író, vagy "motivational speaker", akik azt mesélik, hogy hogyan változtatta meg az életüket a titok. Az ő életüket tényleg megváltoztatta, mert piszkosul meggazdagodtak belőle.:D Az egyik kedvencem a férfi, aki mondja, hogy volt egy táblája a falán, amire feltette azokat a dolgokat, amire vágyik, és évek múlva pont azt a házat vette meg, ami ott volt a tábláján. De ő is abból lett gazdag, hogy eladta ezt a "bullshitet" az embereknek. Nincs köztük egy "civil" sem, aki nem "A titok"-ból és az erre épült ezoterikus iparágból gazdagodott volna meg. Ez az ő csodás történetük. Mit gondoltok erről? Nem érzitek becsapva magatokat? Hogy valójában a ti pénzetekből vett egy több millió dolláros villát, mert neki működött a titok, ti meg a kis házikótokban vagytok otthon? (ahogy én is):D
2011. aug. 26. 19:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én használtam régen. :) "Kívánságlistát" írtam egy papírra, elégettem és ahogy a könyv írta amiből ezt a módszert kiszemeltem, az ég felé küldtem kivánságomat és elengedtem magamban nem gondoltam többet rá,várni kell szép türelmesen hogy végül a kívánság beteljesedjen de lehet csak évek múltán válik valóra.

Nos, akkoriban szakított velem a számomra IGAZI.

Eltelt kb 2 év végül újra összejöttem az IGAZI-val akivel most is együtt élek és a babát tervezzük. Kiköltöztünk külföldre , saját házunkban lakunk és boldogok vagyunk. Nemrég eszméltem arra,hogy én írtam régen egy listát, és a babát kivéve eddig minden bejött,voltak apró dolgok is amikre vágytam , mind teljesült. Pedig akkoriban lehetetlennek tűnt hogy mi külföldre költözünk ,párom nagyon erősen ragaszkodott a szülővárosához ... és még sorolhatnám. Szóval nekem bejött,bár most sem vagyok megszállottja nem alkalmazom a "Titkot" talán csak annyira hogy pozitív vagyok alapjáraton de végülis ez a lényege az egésznek. Nemde? :)

2011. aug. 27. 16:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Én megnéztem a filmet és azt mondtam magamnak hogy kipróbálom mit veszítek, és erősen gondoltam arra h szeretnék 10.000-et. Elképzeltem ahogy a kezembe van. Rá két órára anya hív h kért nekem a nyaralásra pénzt keresztapámtól...kérdem mennyit? azt mondja 10est... és este a kezembe volt a pénz... És egy szóval se említettem se anyának se senkinek h nekem ekkora összegre lenne szükségem. Nem viccelek.
2011. aug. 29. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!