1/12 anonim válasza:
Hatalmas cikk.. Akkor már kezdhetjük ásni a bunkereket?
2/12 anonim válasza:
Alig várom már, hogy 2012. december 22. legyen, ugyanis nagyon érdekel, hogy mi lesz a következő világvége dátum.
3/12 anonim válasza:
Májusra is mondtak világvégét.
Gondolom, még csak nem is tudtál róla.
4/12 valakiakitnemismersz válasza:
Igen,már holnap lesz,szerintem,menj lődd le magad,hamarabb túl leszel rajta,és egy bolonddal is kevesebb lesz.14/f
5/12 anonim válasza:
Azért nem kellene lázasan készülődni. Időszámításunk óta nem kevesebb mint 49 világvége dátumot tartanak nyilván, és ugyebár még mindig itt bóklászunk.:D Miért pont ennek kellene bedőlni?
6/12 anonim válasza:
Májusba jézus eltüntette az embereket! RAPTURE!
Félretéve. Kétlem, hogy bárminemű asztrológiai problémába ütköznénk 2012 végén.
Más felé kacsingassatok.
7/12 anonim válasza:
Erröl én is olvastam. Be is írtam a telóm naptári emlékeztetöjébe egy nappal elöre, hogy fel tudjak készülni. :)
8/12 anonim válasza:
A világvége érdeklődés hiányában elmarad.
9/12 anonim válasza:
Most komolyan,ki nem sz*rja le?Eddig már vagy több milliószor volt "világvége"
Miért pont most lenne vége?
Mikor itt az ideje akkor majd itt lesz és kész,addig is éljétek úgy a napjaitokat,mintha az lenne az utolsó :d
10/12 anonim válasza:
Olvassátok el pontosan. Ez még nem világvége lesz, csak a tudatszint megváltozása. Szerintem ez jó lesz, bár nem tudom el sem képzelni, hogy hogyan történik majd. De ha olyan tudatunk lesz, mint amit a linkelt cikk ír, akkor az csak jó lehet. Már másutt is hallottam a cikk írójának nevét, vannak barátaim, akik hitelesnek mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!