Ezotérikus kövek gyógyító ereje, igaz vagy kamu?
Olvastam hogy különböző kövek különböző panaszok enyhítésére hasznosak lehetnek.
Szerintetek mi ebből az igaz?
Esetleg valaki tapasztalt már változást egy ezotérikus kő viselése után?
Lehet némi valóságalapja, én ékszert próbáltam, az bejött, de szerintem nehéz ezt így megmondani, mármint én kissé szkeptikus vagyok, bevallom.
Igen, kell hozzá hit, meg józan ész, hogy ne szálljon el az ember, hogy fúúú, most izé... rákos vagyok, és majd a növény egymagában meggyógyít...
De eddig pozitívat hallottam ezekről, hogy könnyebben alszanak az emberek etc...
KÖszönöm a válaszokat! várom a továbbiakat is!
Eléggé vegyes válaszok érkeztek!
Mert van aki csak fikázza. Csak nem tudom, hogy az minek ír.
Az öcsém (például) fél fülére süket úgy, hogy közben épek az idegek, a hallócsontok, mégis süket, és senki nem tudja megmondani, hogy mi baja, se a Semmelweisen, se Németországban, sőt, mivel az egyik műtéte olyan kórházban volt (Mo.), ami oktatókórház, a kis újoncokat behívták a műtőbe, hogy ni, nézzétek, minden rendben, mégse hall...
Emiatt a süketség miatt nagyon nehezen alszik el, mert ha a "jó fülére" fekszik (ha épp úgy kényelmes), nem hall semmit, és ez frusztrálja, 10 éves, és ismerősök mondták, hogy sólámpával LEHET hogy majd könnyebben elalszik.
És tényleg bevált. És azért egy 10 éves gyereknél nem mondhatjuk, hogy azért, mert annyira hitt benne. Annyira kötötte le ez az egész, hogy húú, van új lámpám.
Ennyi a tapasztalat. Bár én attól még szkeptikus vagyok ezekkel a gyógyító izékkel kapcsolatban.
Aki meg csak fikázni tud, nem tudom minek ír, mert gondolom nem a bunkóknak írtad ki a kérdést.
Még jó, hogy azt írtam, szkeptikus vagyok, és ez a Tapasztalat.
Ha hinnék is benne, azt jeleztem volna, írásos formában.
És milyen fantasztikus kapcsolódik az e-mail meg az internet a gyógyításhoz, meg az elektromos áram...!
Köszönöm a jobbára burkolt cinizmus és szarkazmust, amellyel burkoltan rekcumozol! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!