Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az energetizáló karkötők...

Az energetizáló karkötők érnek valamit, hatásosak?

Figyelt kérdés

Apum most vett egyet majdnem 6ezer Ft-ért és eléggé elképedtem, hogy ennyibe kerül egy szilikon karkötő valami hologramos akármivel. Én valahogy kételkedek ezekben, de nem értek hozzá. Hatásosak ezek a dolgok, vagy csak átverés?

[link]

2011. aug. 13. 20:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Okés, köszi azért! :) Majd elmondom neki, hogy mégjobban beleélje magát. :)
2011. aug. 13. 22:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Szupis! Akkor tuti segiteni fog! :-) 17/l
2011. aug. 13. 22:08
 13/18 anonim ***** válasza:

A fekete cucc szimpla fizikai szennyeződés.

A karkötő meg valóban a placebó hatáson alapul. Ha elhiszem, hogy jó nekem, akkor tényleg jó nekem.

Nemrég láttam egy kísérletet, sima üveggolyókat adtak a résztvevőknek és azt mondták, hogy ez egy különleges kristály, amit kézben tartva szurkáló, meleg érzést kell érezni.

10 emberből 8 azt mondta, hogy mintha tűvel szurkálták volna az ujjait és melegség öntötte el.

Tehát ők vártak egy eredményt, amit az agyuk elő is idézett.

A gyógyszereknél is azért használják a kettős vaktesztet (a kísérlet végéig se az orvosok, se az alanyok nem tudják, hogy hatóanyagot vagy placebót kapnak), hogy kiszűrjék a placebó hatást.

Orvos ismerős mesélte, hogy kifogytak morfiumból és amíg hozták az új adagot, bajban voltak. A betegeknek végül bekötöttek sima sóoldatot, de azt mondták, hogy ez egy új, nagyon erős fájdalomcsillapító. A betegek nagy részének elmúlt a fájdalma!

2011. aug. 14. 08:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Hat igen, en is igy gondoltam. :D Aki hisz benne, annak segit, aki nem, annak nem! :-) 17/l
2011. aug. 14. 13:40
 15/18 anonim ***** válasza:
ha fekete cuccok vannak rajta, lehet le kéne fürdened.
2011. aug. 14. 14:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is! Kosz az otletet! 17/l
2011. aug. 14. 15:02
 17/18 anonim válasza:
fonj szalmából karkötőt, légy a hagyományok híve!
2011. aug. 16. 17:20
 18/18 A kérdező kommentje:
minek fonjak? nekem nem kell!
2011. aug. 16. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!