Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miben hisztek a pokolban,...

Miben hisztek a pokolban, mennyországban, Istenben, szellemekben, reinkarnációban, jóslásokban, szellemlátókban, ördögűzésben. Vagy másban?

Figyelt kérdés
Annyiféle emberrel találkoztam már és szinte mindenki másban hisz. Arra lennék kíváncsi hogy miben hisznek az emberek és miért! Nem az érdekel hogy milyen a vallásuk mert azt nem mindenki követi de hogy mire gondolnak vagy mit éreznek ezzel kapcsolatban! A horror filmekben is mindig a hiten alapul minden nos én szeretném megismerni mások hite.
2011. aug. 10. 16:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat!

És meg kell mondjam érdekes dolog hogy mindenki másban hisz és nem tudhatjuk hogy mi miért van vagy nincs!

Személy szerint én úgy gondlom hogy emberi gondolkodással ezt nem lehet felfogni! Én is hiszek sok mindenben és sok mindent hülyeségnek tartok! De igazából erre senki nem tud választ adni!

2011. aug. 11. 10:49
 12/15 Makaróni951 válasza:
Hát én szellemekben hiszek mivel már google-n is rákeresel és egy csomó ijesztő kép is van róla... meg amúgy is a halál utáni dolgokról egyik haverommal karatetáborba este ( xD ) azon gondolkuztunk hogy lehet hogy olyan hogy lehet másik testbe menni és minden dolgot elfelejtesz az előző életedből és élsz tovább egy másik testben VAGY szellemként élsz tovább és megfigyelheted őket (kicsit ijesztőbb verzió :D )
2013. aug. 17. 16:45
 13/15 anonim válasza:
igen
2013. szept. 2. 10:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Én a Teremtő Földünkben hiszek, az életben és a halál utáni halhatatlanságban.

nincs mennyország, se pokol, se angyalok, se ördög se személyes Isten, se szellemek nem korzóznak, se a holt lelkek nem térhetnek vissza. Nem lesz itt a Földön soha, feltámadás és nem igaz a reinkarnáció se.Emberi fantazmagóriák csak mind egytől egyig!

A horror filmek és szellemeket sorakoztató filmek csak az emberi fantáziát elevenítik meg. Meg lehet tekinteni, DE NEM SZABAD KOMOLYAN VENNI!

2013. nov. 3. 23:24
 15/15 világvége1 ***** válasza:
Istenvan, és szellemek is vannak, hozzájuk illő szellemtesttel, de csak a mennyben vagy a pokolban. Reinkarnáció nincs. Ördögök sincsenek.
2020. jún. 5. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!