Poklos judit kérdése:
Mijen remtörténetet ismertek?
Figyelt kérdés
(trágár/lekezelő válasz nem kell)2011. aug. 8. 20:11
1/12 anonim válasza:
Tudtad, hogy a "mijen"-t milyennek írjuk? B+
2/12 anonim válasza:
A milyen szó helytelen leírása eléggé rémtörténet.
3/12 anonim válasza:
Rémtörténet lehet neked tükörbe nézned...
4/12 anonim válasza:
Szegény:D Trágár lekezelő válasz nem kell... erre csak az van:D Amúgy igen, tanulj meg helyesen írni, mert annál rémisztőbb nincs is. DE! Rémtörténetek: Edgar Allen Poe, illetve Lovecraft novellák megteszik a hatásukat, ha esténként olvasol, vagy egy könyvtár kihalt rejtett zugában, ahonnan csak sötétedéskor távozol:)
5/12 anonim válasza:
én tudok egy jó rémtörténetet!! Poklos Juditról szól, aki iskolába megy, és nyelvtanórán kiderül, h rémes a helyesírása.. folytassam??
6/12 Hailey13 válasza:
8/12 anonim válasza:
A Helyesírásszörny Legendája...számodra különösen félelmetes lenne :$
9/12 ava87 válasza:
Egyszer találtam egy oldalt, ahol eléggé durva rémtörténetkék voltak, hülye fejemmel persze éjjel olvastam őket, aztán nem tudtam aludni (gyáva nyúl vagyok ilyen téren). De nem merem megkeresni, mert képek is vannak, és meg nem nyitnám újra, mert rohadtul félek tőlük, bocsi :)
Na jó, asszem innen az első oldal: [link]
Ha nem az, akkor bocs, de tényleg nem merem megnyitni hogy megnézzem.
10/12 Hailey13 válasza:
Omgomg én megnéztem a videót és röhögtem egy jót,ráadásul élek is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!