Milyen rémtörténetet ismertek?
Két tinédzser lány összeköltözött,
egy este az eggyik elment randizni másik pedig othon maradt és lefeküdt alaudni,
10-perc mulva a lány észreveszi hogy otthon maradt a táskája és gyorsan visszafutott érte
a barátnője már aludt és nem oltotta fel a villanyt mert nem akarta felébreszteni.
elment, a randi után hazament lefeküdt alaudni reggel vmi büdösre ébredt fel, látja hogy a barátnője ott fekszik kibelezve az ágyon és látja a farla az van írva hogy...
örülsz mi hogy nem kapcsoltál villanyt.......
Nagymamához este becsönget egy lány. A kislány kérdezi:
Néni, tudna adni egy kis lisztet?
Persze.
Nagymama kimegy, mire visszajön, nincs ott a lány.
Második nap megint becsönget a lány, megint lisztet kér. Néni megint kimegy, mire visszajön, nincs ott.
Harmadnap a Néni bemegy a faluba, látja meghalt a pék lánya, elütötte egy szekér (?).
Aznap este megint becsönget a kislány, majd a nagymama megkérdezi:
Kislány, te szellem vagy?
IGEN!!!!!
(este sétálva rohadt ijesztő :)
Ezek a jó öreg klasszikusok.
Én olvastam régebben egyet és úgy megijedtem hogy még a gépet se mertem kikapcsolni, pedig nem volt ilyesztő csak nagyon hosszú.
De tényleg nagyon hosszű de megéri végigolvasni.
Nagyon szivesen ^^ :D
15:10-es voltam
Nem kellett volna elolvasnom a linket storyt. Tudom, hogy nem igaz, de tuti rosszat fogok álmodni. Már 1 hónapja nem álmodok rosszat (azelőtt minden este rosszat álmodtam fél éven át), erre elolvasom ezt én hülye. ÁÁÁ :'(
Amúgy rémtörténet:
Gyereket a szülei otthon hagyják estére. A gyerek tv-zik egy darabig, aztán csörög a telefon. Felveszi, mire beleszól egy mély hang: itt vagyok a közelben! Tök para, leteszi az illető a telefont. Gyerek nem foglalkozik vele. 5 perc múlva újabb hívás: már csak 500 m a lakásotoktól. Gyerek betojik. Kicsit később telefon: már csak 100 m-re vagyok tőled. Gyerek nagyon fél, remeg mint a kocsonya. Újabb para telefon: már itt vagyok az ajtód előtt. Na gyerek uzsgyi be az ágy alá. Félve kukucskál ki onnan. Erre kicsapódik az ajtó, belép valaki: szervusz kisunokám, mondtam már, hogy új mobilom van?
Hehe :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!