Ez mi lehetett, valaki más is volt itt?
egyik nap a férjemmel beszélgettem. ő az asztalnál űlt,én neki háttal és masszíroztam a hátát. egyszer csak mintha ezt mondta volna: kiszedtem a huzalokat a székből,jó nagy munka volt,de így legalább lett belőle valami.
hozzáteszem irodai munkát végez.. én úgy meglepődtem,h nem is szóltam semmit..amit már bánok de nem akartam h a férjem hülyének nézzen
most én hallucináltam,vagy volt ott valaki? mert előtte semmi ilyen témáról nem beszélgettünk..
de akkor mi volt? képzelődtem?! olyan is volt már,h elaludtam,és arra ébredtem h megfogja valaki a vállam és a nevemet kiáltja. felugrottam,azt hittem a férjem,de ő fürdött.. most meg ez.. és az is volt már h egyik pillanatról a másikra elaludtam. úgy éreztem ha nem fekszem le összesem.
jó pár éve pedig olyan is,h teljesen tudatomnál voltam,de nem tudtam mozdulni,halálfélelmem volt. csak a szememet mozgathattam..
nem tudom mik ezek...
a férjed hangján hallottad a mondatot?? mert akkor a férjed beszélt.. és az, h előtte nem beszéltetek ilyen témáról, az nem jelent semmit
velem is előfordul, h olyan valamit közlök a párommal, ami nem a témába vág, csak hirtelen eszembe jut, h ezt csináltam ma, vagy ez történt ma, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!