Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 2 furcsa dolog. Mitől lehetnek?

2 furcsa dolog. Mitől lehetnek?

Figyelt kérdés

1.Kiskoromban(mostanában már nem)az éjjel közepén,mikor felkeltem és kimentem pisilni,hangokat hallottam,de nem egyszerű hangokat,hanem olyan gúyos és ijesztő hangokat.Mondanivaló nem volt benne,de éreztem,hogy gonosz hang inkább,mint jó.Látni nem láttam semmit,és a hangok is a fülemből jöttek,olyan érdekes volt.Nem kívülről,hanem belülről jöttek.

2.Van egy komódom az asztalom mellett,ami fehér.Mikor este lefekszem aludni,akkor nics semmi,de mikor felkelek az éjjel közepén,akkor világít,nem minden éjjel,de elég gyakran.És nem képzelem be,az tuti! Mit jelenthet ez?

2011. júl. 30. 15:40
1 2
 11/20 anonim válasza:
Az elsőt szerintem beképzelted mivel én is beképzeltem már minden félét ezeket egy trauma okozza.A második pedig az hogy amint a szemed megszokja a sötétséget akkor minden fényforrás összegyűjt ezért tűnik ki a többi tárgy közül a fehér komód.
2011. aug. 1. 14:54
 12/20 A kérdező kommentje:

nemhiszem,hogy beképzeltem,bár meglehet,traumám az volt elég ..

nem lakott itt senki,papám építette.

2011. aug. 1. 17:11
 13/20 anonim válasza:
tedd át máshová és ha ott nemvilágít akkor nézd meg h nem e világít be az utcáról a fény vagy a hold fénye de az is igan hogy sötétben a fehér dolgokat úgy lássuk mintha "világítana" de mivel h nemírtad le h hogy világít így mindenki arra gondol h azért látod úgy mert fehér írd le h hogy világít élesen vagy tompán verősen vagy nem?
2011. aug. 2. 00:18
 14/20 A kérdező kommentje:
nem világít be semmi,mert nem az utcára néz az ablakom,és levan húzva a roló mindig.hát nemtudom.. elég erősen világít,és nem minden éjjel.
2011. aug. 2. 13:41
 15/20 anonim válasza:
tedd át máshová és nézd meg h ott is világít e (előző voltam)
2011. aug. 2. 22:33
 16/20 anonim válasza:
van valami új fejlemény?
2011. aug. 9. 22:59
 17/20 Won ***** válasza:

Én kitenném a szobából. Vagy megnézetném mással, ő is látja-e. Amúgy ha elkezdi, akkor egész éjjel világít?

Won

2011. aug. 12. 10:42
 18/20 A kérdező kommentje:
nem fogom azért kitenni -.- átenni sem tudom,mivel egybe van az asztalommal,és más is látta már.
2011. aug. 14. 17:55
 19/20 anonim válasza:
Nyisd ki a komódot!
2012. nov. 16. 20:10
 20/20 anonim válasza:
És benne basznak a mumusok
2012. nov. 16. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!