Teszel valamilyen gazdasági intézkedést a 2012-es világvége okán?
2012-ben megváltozik mindannyiunk élete ez már köztudomású. Minden magát valamire adó ezotériás társaság, fórum kinyilatkoztatta ezt ( felemelkedés, katasztrófák és vilégvége egy kataklizma kíséretében ). De még a legracionálisabban szkeptikusok is gyökeres fordulatot várnak 2012-ben az emberiség tőrténetében ( Globális diktatúra illetve Reptílián hatalomátvétel kíséretében ). Biztosan tudjátok már ezért nem ragozom.
Te vagy a bírátiköröd fogtok olyan gazdasági eseményt foganatosítani amelyet a 2012-es világvége induklál?
Teszemazt elkőltöd megtakarított lakásadat, házadat pénzedet, amíg még lehet és feléled az emberiség tőrténetéből hátralevő kevéske időt. Felemelkedve transzcendens lényként már úgysem kellenek az anyagi javak, illetve a fent említett események valamelyikének életbeléptekor is haszontalanná válnak ezek. Te mit teszel ?
Nem veszek tartós kenyeret, nem veszek fel hitelt, nem szülök több gyereket, nem főzök lekvárt.
Kinyaraljuk magunkat idén, megeszem az összes lekvárt :-)
Szia!
Bocs, de én szkeptikus vagyok ilyen dolgokban, ugyanis eddig az összes, "beharangozott világvégét" túlélte az emberiség és a föld élővilága. :-)
Szerintem a világvégét mi fogjuk előidézni, de ez már hadászati, illetve tudományos kérdés.
Eszemben sincs a mai gazdasági helyzetben felélni a lakást, autót, ... mindenemet, hiszen csak akkor leszek biztos a világvégében, ha ténylegesen látom. Addig gondolni kell a jövőre, családra.
Ha hinnék benne, és most egy nagy világvége bulit tartanék a vagyonomból, akkor esnék "arcra", ha nem jönne el. Vakaróznék még ott is, ahol nem érem el, illetve nem is viszket.........
Maradok inkább maradi ember ( földhözragadt gondolkozású ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!