Miért nem vagyok képes tudatosan élni?
Figyelt kérdés
Már egyszerűen nem bírom, próbálkoztam mindennel. Kb. a nap feléig bírom, tevékenykedem, élek stb, utána megszólal bennem egy hang, hogy majd máskor, majd holnap, ha ennek ellenállok, akkor meg hihetetlen álmos leszek, és lefekszek, de még utána is fáj a fejem. Így volt ez ma is. És már 1 éve minden nap így van, amikor próbálkozok. Már próbáltam tényleg mindent, de nem tudom mit tegyek. Szeptemberre muszály kilépnem ebből az egészből, de fogalmam sincs hogy. Már utálom magamat, mert ennyire gyenge vagyok, meg igazából nem is tudom mi a bajom. Az a fura, tudom mit kell tennem, tudom milyen akarok lenni, de nem megy, az agyam nem hagyja :(2011. júl. 18. 12:07
1/5 A kérdező kommentje:
Ilyenkor, amikor feladom, csak visszasüppedek ebbe a semmilyen állapotba, gépezek, csak elvagyok, nem is gondolkozok szinte. És ilyenkor elmúlik a fejfájás, álmosság :(
2011. júl. 18. 12:07
2/5 anonim válasza:
Mert lusta vagy :D
Nyugi, én is ilyen vagyok.. egyszerűen belefáradok.
Új célokat kellene keresned ilyenkor, vagy legalább új hajtóerőt képviselő dolgokat.
Én legutóbb például elmentem fodrászhoz, és kiélveztem a fodrászok munkálkodásának minden pillanatát. Feltöltődtem egy kicsit, főleg az ismeretlenekkel való találkozásból, és most ha kicsit mások is a célok, egy darabig kitart az élmény.
3/5 anonim válasza:
Hogy érted azt hogy tudatosan?
Komp akart lenni, de nem komp lett?
Valamilyen vagy, az ellen nem tudsz tenni, változtathatsz a szokásaidon egy kicsit, némiképp a gondolkodásodon is. De sosme leszel más ember mint ami vagy, legfeljebb egy másik oldaladat veszed előre.
Úgy tűnik nekem nem dolgozol, lehet hogy unatkozol?
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, nem dolgozok. Szeptembertől fogok..
2011. júl. 18. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!