Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A mennyországban mit csinálnak...

A mennyországban mit csinálnak a lelkek?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy élnek mint a Földön? Vagy Isten mit csinál velük? És mien formában vannak ott? Hogy néznek ki? Állatok is oda jutnak?
2011. júl. 17. 21:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
73%

Nah, hogy valami értelmes választ is kapj.

Először is szerintem a legnagyobb tévhit, hogy a mennyország fent és a pokol lent van. Mind kettő itt van lent a földön, ahogy te vagy Isten és Ördög is egyben. Ezt meg kell tapasztalni, hiába mondom, nem tudhatod ha még nem élted át.

A mennyország a kereszténység szerint Isten Országa, a buddhizmus szerint pedig a Nirvána. (Itt még említhetném a Plútó elméletet ami a realitásban ide simán belefér, de ez most nem ez a téma) A pokol pedig maga a fizikai sík, amiben most élünk mert a rezgésszáma a lelkeknek nem "ízlik", ha szabad így fogalmaznom. :) Ha a lelked nem tért meg (kereszténység) vagy nem világosodott meg (buddhizmus) ebben az illuzionált világban, akkor visszakerülsz (reinkarnáció) a pokolba. Ha pedig igen, akkor elkerülsz az előbb említett "mennyországba", ahol Istennel és a többi ott lévő lélekkel osztozol a nemlét és lét között - vagy valami ilyesmi -, ami lefedi a totális békét, nyugalmat, boldogságot.

Olvasgass Jézus és Buddha tanai után ha érdekel a dolog.

2011. júl. 21. 22:07
 22/36 phoenix9876 ***** válasza:
0%

A mennyorszag nincs fenn es nincs itt sem. Egy masik, magasabb rezgesu sikon van, de nem mondanam a lelkek lakhelyenek, hanem Isten es angyalainak a lakhelyenek mondanam. A Fold olyan, amilyenne teszik az emberek.

Legnagyobb istenkaromlas az, mikor valaki azt mondja, hogy mi vagyunk az Isten. Bolhasz@r vagyunk Istenhez kepest, kb mint egy csepp az oceanban...meg annyi sem. Aki azt allitja magarol, hogy benne van az ordog, abba lehet hogy benne van, de nem azonos vele. Egy tiszta emberben nincs benne. Sem istenek, sem ordogok nem vagyunk. Lelkek vagyunk, itt a helyunk, a halallal pedig a purgatorimba kerulunk, es a legtobb esetben ujra visszaterunk. Akit a satan visz el, az nem kerul a purgatoriumba, de visszaterhet az is, de csak karhozottkent.

2011. júl. 22. 09:19
 23/36 anonim ***** válasza:
73%
Eltörlik a személyiséget, kitörlik az öntudatot és egy energia forrássá alakítják a lelket. jó kilátások, igaz keresztények?:p
2011. júl. 22. 14:09
 24/36 anonim ***** válasza:
58%
Kedves phoenix! Miért forgatod ki a szavaim? Az ember egy isteni teremtmény és szerintem minden ember célja (ha tudat alatt is) - mert ugye ez a lét célja, hogy megismertesse a fizikai sík az emberrel - a megvilágosodás(t). Egy vagy istennel, de nem egyenlő. Így gondoltam, hogy te lehetsz isten és egyben ördög is. Az utóbbi pedig amikor teljesen az egod vezérel. De látom te még nem élted ezeket át csak térítesz tudatlanul. Mert csak azt lehet tudni, amit átélsz! Úgy tudnám még kifejezni, hogy csak az tudja becsülni a fényt, aki már elvesztette azt. Mert a fény csak is a sötétség hiánya. Ezekre a sorokra alapozva pedig ha jól figyeltél élhetsz az életben a mennyországba, ami alatt azt értem hogy ÉRZED, hogy szabad vagy és érzed az EGYSÉGET a világban.
2011. júl. 22. 14:20
 25/36 anonim ***** válasza:
Golfoznak, hallgatják isten tanítását, és sokat unatkoznak.
2011. júl. 22. 17:48
 26/36 anonim válasza:
Én nem tudom, létezik-e mennyország, csak remélem, viszont ha van, és oda jutok, akkor abban biztos vagyok, hogy a cicám is ott lesz velem! :) Az állatoknak is jár az örök élet!
2011. júl. 22. 19:07
 27/36 anonim válasza:
Szerintem túlvilág van ahol minden lélek együtt van.A rosszaknak tenniük kell valamit hogy jól éljenek a jók meg...nem tudom talán röhögnek az élőkön?
2011. júl. 22. 22:39
 28/36 phoenix9876 ***** válasza:
Nem teritek, es nem forgatom ki senki szavat, de azok akik ide irnak, azok csak arra alapoznak, amit a mediabol, a konyvekbol, mindenfele "hamis tanitasokbol" megismertek. Az emberek tobbsege nem gondol bele komolyan az igazsagba, mindenki ugyanazt a nehany valtozatot hangsulyozza. Es nem az tudja megbecsulni a fenyt, aki mar elvesztette, hanem az, aki sose veszti el a legnagyobb megprobaltatasokkor sem. Jezus, es a hozza hasonlo tiszta lelkek biztos a mennyben vannak, de a tobbi nem hinnem.
2011. júl. 23. 08:01
 29/36 anonim ***** válasza:

08:01

És azt honnan veszed, hogy jézus nem egy hamis tanításokkal teli könyvből származik? (biblia- ugyanis ezt is CSAK emberek írták, ahogy a médiában, és a neten terjengő ezernyi hamis tanítás is.)

[csak egy kérdés, nem támadás, vagy akármi]

2011. júl. 23. 12:27
 30/36 anonim ***** válasza:
Utolsó kérdésénél a pont.:)
2011. júl. 23. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!