A mennyországban mit csinálnak a lelkek?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy élnek mint a Földön? Vagy Isten mit csinál velük? És mien formában vannak ott? Hogy néznek ki? Állatok is oda jutnak?2011. júl. 17. 21:12
11/36 phoenix9876 válasza:
Van pokol. Gonoszak lelkei kerulnek oda. Van menny, de nagyjabol a lelkek altalaban nem oda kerulnek, ott tobbnyire Isten es angyalai vannak. Van a purgatorium, ahova mennek a lelkek, ahol megtisztulnak, es ahonnan ujra reinkarnalodnak. Az allatokat kisse maskent kezelik. Nem tudom, hogy az allatoknal is megvan e a purgatorium, de mivel az allatok lelkei egyszerubbek, nem valhatnak karhozotta, mert a gonosz erok nem tudnak veluk mit csinalni. Nem eleg ertelmesek ahhoz. Az allatok idovel ujra leszuletnek, egy hasonlo feljlettsegu allatkent. Pl egy macska kovetkezo eleteben lehet kutya lesz. A lelkek tisztasagtol fuggoen lehetnek vilagosabbak, szurkesek, vagy sotetek. Nehez lenne megfogalmazni, hogy hogy neznek ki, mert ezek mas sik lenyei, es teljes valojukban altalaban nem lathatjuk oket.
12/36 Killgun válasza:
Az 1. oldalon lévő utolsó válasz a legjobb...Az emberek reinkarnálódnak,a menny és a pokol csak az életre vonatkoznak.VAgy kinek,hogy tetszik az élet a halál után...Én reinkarnálódásra szavazok...De mindenki azt tesz oda,amit akar :')
13/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de én azt kérdeztem, hogy mit csinálnak ott? És milyenek hogy néznek ki? Pl. aki öregen hal meg a mennyországban is ugyanolyan öregnek néz ki?
2011. júl. 20. 15:18
14/36 Smartguy86 válasza:
Jó esetben huszonévesek és sokat szexelnek....
15/36 A kérdező kommentje:
Odafönn már szabad a szex?
2011. júl. 20. 15:29
16/36 Smartguy86 válasza:
Mindig szabad a szex. Azt még a Biblia is parancsba adja! :D
17/36 anonim válasza:
Valószínűleg olyan mint itt lent csak új dimenzióba helyezik a boldogságot kb olyan mint a legjobb álom kényelem finom ízek csokicsúszda amit csak akarsz de semmi szex mert ha nem utódnemzés céljából van akkor bűn és úgy fogsz kinézni a menyben mint a halál előtt vagy a halál kiváltó oka előtt szerintem ilyen a menny
32/F
18/36 A kérdező kommentje:
Csokiszcsúszdaaaaaaaaaa :))
2011. júl. 21. 18:52
19/36 anonim válasza:
Ezzel kárpótolnak hogy bűn a szex odafent
20/36 anonim válasza:
Még csak az kéne, hogy a földi halálom után még tovább éljek valahol! Komolyan, miért akartok örökké élni? Baromság. Szerintem 100 év alatt is halálra unnám magam, nem még egy örökkévalóságon át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!