Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A mennyországban mit csinálnak...

A mennyországban mit csinálnak a lelkek?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy élnek mint a Földön? Vagy Isten mit csinál velük? És mien formában vannak ott? Hogy néznek ki? Állatok is oda jutnak?
2011. júl. 17. 21:12
1 2 3 4
 11/36 phoenix9876 ***** válasza:
26%
Van pokol. Gonoszak lelkei kerulnek oda. Van menny, de nagyjabol a lelkek altalaban nem oda kerulnek, ott tobbnyire Isten es angyalai vannak. Van a purgatorium, ahova mennek a lelkek, ahol megtisztulnak, es ahonnan ujra reinkarnalodnak. Az allatokat kisse maskent kezelik. Nem tudom, hogy az allatoknal is megvan e a purgatorium, de mivel az allatok lelkei egyszerubbek, nem valhatnak karhozotta, mert a gonosz erok nem tudnak veluk mit csinalni. Nem eleg ertelmesek ahhoz. Az allatok idovel ujra leszuletnek, egy hasonlo feljlettsegu allatkent. Pl egy macska kovetkezo eleteben lehet kutya lesz. A lelkek tisztasagtol fuggoen lehetnek vilagosabbak, szurkesek, vagy sotetek. Nehez lenne megfogalmazni, hogy hogy neznek ki, mert ezek mas sik lenyei, es teljes valojukban altalaban nem lathatjuk oket.
2011. júl. 18. 10:28
 12/36 Killgun ***** válasza:
Az 1. oldalon lévő utolsó válasz a legjobb...Az emberek reinkarnálódnak,a menny és a pokol csak az életre vonatkoznak.VAgy kinek,hogy tetszik az élet a halál után...Én reinkarnálódásra szavazok...De mindenki azt tesz oda,amit akar :')
2011. júl. 18. 12:11
 13/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de én azt kérdeztem, hogy mit csinálnak ott? És milyenek hogy néznek ki? Pl. aki öregen hal meg a mennyországban is ugyanolyan öregnek néz ki?
2011. júl. 20. 15:18
 14/36 Smartguy86 ***** válasza:
73%
Jó esetben huszonévesek és sokat szexelnek....
2011. júl. 20. 15:19
 15/36 A kérdező kommentje:
Odafönn már szabad a szex?
2011. júl. 20. 15:29
 16/36 Smartguy86 ***** válasza:
Mindig szabad a szex. Azt még a Biblia is parancsba adja! :D
2011. júl. 20. 15:33
 17/36 anonim ***** válasza:

Valószínűleg olyan mint itt lent csak új dimenzióba helyezik a boldogságot kb olyan mint a legjobb álom kényelem finom ízek csokicsúszda amit csak akarsz de semmi szex mert ha nem utódnemzés céljából van akkor bűn és úgy fogsz kinézni a menyben mint a halál előtt vagy a halál kiváltó oka előtt szerintem ilyen a menny

32/F

2011. júl. 21. 18:40
 18/36 A kérdező kommentje:
Csokiszcsúszdaaaaaaaaaa :))
2011. júl. 21. 18:52
 19/36 anonim ***** válasza:
Ezzel kárpótolnak hogy bűn a szex odafent
2011. júl. 21. 20:20
 20/36 anonim válasza:
Még csak az kéne, hogy a földi halálom után még tovább éljek valahol! Komolyan, miért akartok örökké élni? Baromság. Szerintem 100 év alatt is halálra unnám magam, nem még egy örökkévalóságon át!
2011. júl. 21. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!