Most akkor mi lesz 2012-ben?!
a bolygókról annyit hallottam hogy az együttállás miatt eltakarják majd a napot és három napig sötétség lesz.amúgy szerintem baromság az egész.arra jó h meggazdagodjanak a filmekből, klipekből stb.
egyébként a maják is megmondták h valamelyik hülye kitalálta ,de nem ők voltak:D
A fa pedig hirtelen lehugyozta a kislányt, és hugyozta le a kislányt, a kislány meg sikított hogy:
- Segítség lehugyoz a fa!
Ahogy az előttem bejegyzők is megemlítették.
Pénz, pénz, pénz.
Ez csak a hírverés, hírhajhászás, nézettség, és egyéb önös érdekek miatt van így.
Ha megfigyeljük majdnem minden kis-seb eseményre világvégét jósoltak és megpróbálták egy jelenséghez vagy időponthoz kötni.
Aztán eladtak egy rahedli könyvet meg filmet, majd átléptük a kiszemelt időpontokat és az élet ment tovább a megszokott kerékvágásban.
Csak az idióták lettek soványabbak (mármint a pénztárcájuk)
Biztos emlékeztek majdnem minden napfogyatkozást világvége jellemzett. (hogy megnyílik, elfagy a föld meg hasonlók.)
Ott volt 1999-2000, hogy ha megfordítod. 6661 (már csak egy év kel a pokol eljöveteléig) biztos pusztulás!
akkor jöttek 2002-ben az egyiptomiakkal meg a meteorokkal.
És ez így ment majdnem minden évben 2008-ig.
De túl nagy lett a csend ebben az időszakban, és ezért Amerikában 2011-re megjósolta (kiszámította) egy híres matematikus, hogy ekkorra elpusztul a föld.
Már akkor simán telibe röhögtem volna a diplomájával és az elméletével együttvéve.
No szerintem a majás sztorit már érdektelen említenem, hiszen látjátok, hogy mire képesek a tudósok, ha kifogynak a kutatásra szánt pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!