Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, én inkább tapasztalatokra lennék kíváncsi. Leírnátok, mit szerettetek volna elérni ezzel a módszerrel, és hogyan/mennyi idő alatt sikerült?
(A normális válaszokat köszönöm.)
2011. júl. 14. 15:01
1/9 anonim válasza:
nekem sajnos nem pedig mindent megteszek :(
de másoknak már bejött azt hallottam
2011. júl. 14. 15:10
2/9 anonim válasza:
Anyagi javulást, mert a csőd szélén lavíroztunk teljesen kilátástalanul, folyamatos fizetési felszólításokkal. Szóba jött a külföldi munka, de mint legvégső eset. Nem is történt semmi pozitív, kismillió telefont eleresztettünk potyára. De csak mert nem hittünk benne egészen. Aztán megváltozott, azt mondtuk, oké. Jöjjön, aminek jönnie kell, felírtuk, mik a terveink, eldöntött tény volt, hogy kilábalunk a nehéz helyzetből, akárhogy. És lám, rá két hónapra én, majd két hónap múlva az élettársam is kapott külföldi munkát, csodával határos módon. (Mindketten ezer éve nem látott ismerőseinkkel futottunk össze a leglehetetlenebb helyen, így sikerült.) És megyünk fölfelé. :) Egy év kellett a siránkozástól idáig, ill. 3 hónap a teljes elhatározástól számítva.
2011. júl. 14. 15:47
3/9 skarma válasza:
Nekem az első tudatos vonzásom a kiskutyám volt.
Az apám nagyon nem akarta megengedni, de én addig küzdöttem és vonzottam, míg aztán mégis megengedte :) Kb egy-másfél hónapba került.
A mindennapi életben számtalan kis vonzás beteljesülését látom, olyanokét is, amiket nem is direkt csinálok, pl arra gondolok, hogy milyen rég nem láttam egy filmet és de jó lenne megnézni, és pár nap múlva látom a tv-ben vagy valahol...
Csak az ilyesmire már nem figyel oda az ember, mert a mindennapjai részévé vált...
Viszont azt tudni kell, hogy a vonzás törvényével nem lehet kikerülni a sorsunkat.
2011. júl. 14. 15:52
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
Én eddig csak apró dolgokban próbáltam, ezek teljesültek is.:) Most lenne egy komolyabb célom, épp munkanélküli vagyok, és már tökre el vagyok keseredve, de megpróbálok pozitívabban állni a dolgokhoz, hátha akkor könnyebben mennek. (Persze tudom, ez önmagában nem elég, de talán valami.)
Első, nem lehet az a baj, hogy em hittél benne?
2011. júl. 14. 15:59
5/9 skarma válasza:
Tudod, kedves kérdező, a vonzás törvényének nincsenek ,,apró" és ,,nagy" dolgai. Mindent ugyanúgy ad meg neked. Tehát ha az kell, akkor munkát is olyan könnyen kapsz, ahogy eddig bármit megkaphattál :)
2011. júl. 14. 16:09
6/9 anonim válasza:
A vonzás csak annak működött aki megírta a Titok c. könyvet. jó gazdag lett....
2011. júl. 14. 16:44
7/9 A kérdező kommentje:
Legyen igazad, Skarma. :)
2011. júl. 14. 17:51
8/9 anonim válasza:
Nekem eddig sikerült bevonzanom azt, hogy elsőre sikerüljön a kressz vizsga, meg még jó jegyeket is, meg rengeteg kis apró dolgot
2012. jan. 25. 22:32
9/9 anonim válasza:
22:32 vagyok, azt még nem tettem hozzá, hogy tényleg létezik a bevonzás, őszintén szolva én sem tudom pontosan, hogy hogyan csinálom, csak azt tudom, hogy nem gondolok a negatív dolgokra, hanem csak is arra, hogy sikerül, jah meg mnég annyit, hogy a bevonzás az nem ismeri a "nem" szót vagyis ha úgy kívánsz valamire, hogy nem akarom, hogy előforduljon akkor ezzel azt is kívánod, hogy előfordul mivel használod a nem szót vagyis ezt a bevonzás úgyfogja értelmezni, hogy akarom, hogy előforduljon, vagyis csak arra gondolj, hogy pozitívan jöjjél ki a dologból
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!