Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha az élet értelme negyvenkett...

Ha az élet értelme negyvenkettő, és valaki csak fél életet él, akkor az ő életének értelme a huszonegy vagy a blackjack. Na de mi van, ha nem szerencse játékos? Akkor így hogy éljen? Legyen öngyilkos, hogy neki csak az jutott amit nem is kell?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 09:48
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

ma 13:22-es Ezt magamtól is tudtam.

De az én problémám az, hogy nekem a 42 bár jó és pontos válasznak tűnik, de mégis inkább a 21 kell.

2011. júl. 9. 14:32
 22/26 bromkrezol ***** válasza:
Nem gond, ha úgy érzed, hogy a válasz 21, akkor legyen 21. Ez sem pontatlanabb, se nem pontosabb, mint a 42. De csak akkor 21, ha mindenféle rágódás, agyalás és töprengés nélküli. Ha kétségeid vannak a 21-el kapcsolatban, akkor sajnos marad a 42.
2011. júl. 9. 14:53
 23/26 anonim ***** válasza:
Ezt most nem tudom értelmezni. A fenébe is van vagy 40 fok. Hogy írhat valaki ilyen kérdésre egyáltalán választ?
2011. júl. 9. 16:19
 24/26 bromkrezol ***** válasza:
100%
Az élet értelme 42. És ez független a hőmérséklettől, tehát 40 fokban is 42. :)
2011. júl. 10. 13:16
 25/26 anonim válasza:
A fél életből teljeset kell csinálni és akkor már jó is a 42. Ez pedig az emberen múlik. :)
2013. febr. 3. 11:26
 26/26 anonim ***** válasza:

Pál apostol:"Aki nem akar dolgozni,ne is egyék."

Ez az egyszerű megoldás,mert ha nem eszik akkor szépen magától jobb létre szenderül,élete ilyen módon "beteljesedett" Akkor ez volt az ő teljes élete,példát mutatott másoknak: "Látjátok? Így jár aki nem eszik."

Te pedig kérdező vizsgáltasd meg a zagyadat,s aztán tedd amit a doktorbácsi mond. Akkor is ha doktornéni vizsgál.

Jobb szórakozást kívánok. Intés: Vigyázz a hülyéskedéssel,mert aki sokat hülyéskedik,végül hülye lesz.

2013. febr. 3. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!