Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azért vagyok szerencsétlen,...

Azért vagyok szerencsétlen, mert rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés

Rengeteg sok rossz tulajdonságom van.

Szoktam hazudni (nagyobb dolgokba is), hisztis vagyok, sértődékeny, akaratos, önző, lekezelő vagyok a saját szüleimmel is :( Stb ...

Nem azt mondom hogy sok rosszat tettem az életben, de nem voltam egy szent.

Például: Az egyik pasimat nagyon nem becsültem meg. Rengeteget hazudtam neki, stb ... tudtam hogy jó ember, még is zavart, hogy túl jó, túl tökéletes :/ A lényeg, hogy nagyon nem becsültem meg őt. De nagyon megbántam, kerek egy évig szenvedtem és martam magam emiatt hogy ilyen hülye voltam.

Aztán a következő kapcsolatomban pedig én jártam így ... a barátom nem becsült meg egyáltalán ... ráadásul ki is dobott :/

Főleg a párkapcsolatomban vagyok rettenetesen szerencsétlen, semmi nem jön össze már évek óta nekem, és csak szenvedek állandóan :/

Azért történik ez a sok rossz velem, mert ilyen ember vagyok?

22/L

2011. jún. 30. 10:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább erre gondolj: azért történik ez velem, hogy jobb emberré váljak.

Nem büntetésként.

Nem válnál jobbá, ha nem lenne tükröd, arra, hogy mit teszel...mert nem tudnád, hogy mi a jó és mi a rossz.

Magadnak is és másoknak is.

Az események láttatnak..és motiválnak.

Minden tulajdonságod, amit írtál gyengeségre utal.

Mintha nem bíznál magadban sem, másokban sem.

De nem is bízhatsz másokban, míg nem figyelsz rájuk, és magadban sem, ha nem figyeled magad.

Azt írod, főleg a párkapcsolat...de a szüleid sem ok..

Mintha univerzálisan gondban lennél az emberekkel.

Mondjuk 22 évesen még nem maradtál le semmiről.

Legfeljebb eljött ideje, hogy foglalkozz az emberekkel is.

Mintha ez lenne az aktuális tananyagod :).

Pl. hazudni az ugye nem jó..de miért?

Az ember lényéből következik, hogy nem jó, egyfajta tény.

Rossz annak is aki hazudik, rossz annak is akinek hazudnak (és rossz annak is, akiről hazudnak - ha ez is benne van az adott dologban).

Pl. ezt biztosan belátni önmagadban erő arra nézve, hogy igazat mondj.

Az emberek jobbik fele mindig várja a valóságot, az igazat.

Lekezelés? - jobbat vársz tőlük? (te ismered őket, ténylegesen lehettek volna jobbak? - amíg azt hiszed, hogy igen, addig tévedsz, mihelyt belátod, hogy nem, megértővé válsz és nem leszel lekezelő)

Akik megsértenek ugyanebbe a cipőben járnak (ők is azt hiszik, hogy az adott pillanatig lehettél volna jobb...de nem, nincs igazuk, tévednek) - ebben is megértőbbé válhatsz.

Önzőség ? Minél inkább odafigyelsz másokra, annál kevésbé leszel önző, mert megjelenikk benned, hogy mire van szükségük nekik.

"Holnaptól" lehetsz jobb ember, visszamenőleg nem, de mindegy, mert mindenkivel a holnapodban fogsz találkozni.

Ugye a hátralevő életedben végig :)

/és más sem úgy indult, hogy mindjárt jó ember volt.., csak viszonylag keveset beszélgetnek az emberek, és nem is túl büszkék az emberek múltbéli hibájukra....talán nem is tartanak ott ahol te, hogy belássák önmaguk is számítanak a körülményeikben, még idősebbek sem ! Ebből a szempontból jellemed lényegében haladottabb mint másoké, pláne 22 évesen./

2011. júl. 3. 21:05
 12/16 anonim ***** válasza:

A türelmetlenséget pedig próbáld meg pontosabban kimondani..

Mert a türelmetlenség nem tulajdonság - ugye fosztóképzős :)).

Félelem? Ijedtség? nemtudom..te tudod.

Vagy talán "semmi bajod?? csak szétszórt, nem törődöm emberek vesznek körül ?? és tudod, hogy nincs mire várnod??

Nem mindegy, hogy hogyan is van ez pontosan.

Vagy mondjuk honnan tudod, hogy türelmetlen vagy?

Másoktól? Ők mit mondanak mit kellene tenned?

2011. júl. 3. 21:13
 13/16 anonim ***** válasza:
A 26 éves "anyukánk" igen megfontolandó dolgokat ír.(Kivéve az utolsó sorokat,mert szerintem ha ő érzi,hogy türelmetlen,akkor már tényleg az-de hogy érzi,és változni akar ez nagyon jó)!
2011. júl. 3. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Én ezt úgy értettem, hogyha tudja, hogy türelmetlen az azért "jó" mert tisztában van ennek a tulajdonságának a meglétével. Nem értem mi baj az "utolsó sorokkal"! A saját példámat hoztam fel, hogy a kérdező se keseredjen el és lássa, ha akar változni lehet is!

Kedves Kérdező!

Még annyit, hogy szerintem ezektől a tulajdonságoktól nem vagy rossz ember, csak vannak hibáid és nagyon jó, hogy ha szeretnél ezen változtatni!

A 26 éves anyuka

2011. júl. 3. 22:17
 15/16 anonim válasza:

Az ilyen tipusú nőket amúgy senki sem szereti sem a barátnőik, sem a pasik (csak "arra" kellenek azt is keményen)

szóval ne gondolkozz romantikus kapcsolatban, egy romantikus pasival, csak kemény és sok problémával teli dolgokban...

"Szoktam hazudni (nagyobb dolgokba is)" az e legdurvább az egészben de ezt saját magad is tudod kezelni, ha van hozzá elég eszed, de ha nincs akkor iratkozz be iskolába, és olvass sokat, jó terápia :)

2015. márc. 22. 19:41
 16/16 anonim válasza:
jó hír viszont hogy a ilyen "lúzer" tipusú pasik jól kijönnek a magad fajta nőkkel, mert ők megvezethetőek, és könnyen a papucsaid lesznek, mert felnéznek rád, erősnek tűnsz a szemükben...
2015. márc. 22. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!