Habibi kérdése:
Melyik napon születtél? Érvényes rád a hozzá való jellemzés?
Figyelt kérdés
én szombati vagyok és rám illik nagyon, kíváncsi vagyok ti hogy vagytok ezzel : [link]
köszi a válaszokat
2011. jún. 29. 21:10
41/65 anonim válasza:
Ez olyan, mint a horoszkóp és a vallás, mese, mese, mese, népbutítás, üzlet fájdalmas egyvelege, ami nélkülöz minden tudományos magyarázatot és bizonyítékot. Azt mondanom sem kell, hogy se a horoszkóp, se ez a hülyeség nem illik rám. Aki egyszer tüzetesebben el kezd foglalkozni a csillagászattal, az rá fog jönni, hogy milyen ostobaság ez az egész.
Ajánlom a hitetlenkedők figyelmébe az alábbi cikket.
43/65 anonim válasza:
csütörtöki vagyok, és kb. 2 dolog nem igaz rám, a többi igen. :)
44/65 anonim válasza:
Sosem tudtam milyen napon születtem,de most kiderült,hogy szerdán,és tényleg nagyon is ilyen vagyok! :)
26/N
45/65 anonim válasza:
Rám egyetlen megállapítása sem igaz.
46/65 anonim válasza:
Keddi vagyok,de semmi nem illik rám amit írtak róla..
47/65 anonim válasza:
Én nem szoktam hinni az ilyen dolgokban, de ezt olyan szinten eltalálták, hogy az már ijesztő :S
48/65 anonim válasza:
Ez durva... keddi vagyok... minden szava igaz rám....
50/65 anonim válasza:
és igen illik rám a kifejezés részeg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!