Habibi kérdése:
Melyik napon születtél? Érvényes rád a hozzá való jellemzés?
Figyelt kérdés
én szombati vagyok és rám illik nagyon, kíváncsi vagyok ti hogy vagytok ezzel : [link]
köszi a válaszokat
2011. jún. 29. 21:10
21/65 anonim válasza:
En csutortokon szulettem es nagyon jellemzo amit ir rolam. Erdekes nagyon. :)
22/65 anonim válasza:
Kedd vagyok és versenyhelyzeteket utálom, de a többi igaz rám. Bár szerintem az összes leírásból van olyan ami illik rám, és olyan is ami nem...
23/65 anonim válasza:
Én pénteki vagyok de nagyon kevés igaz dolgot írnak rólam.
24/65 anonim válasza:
Lehet, hogy kamu, de azért jó dolog ilyeneket olvasni, még ha nem is hiszünk benne.
Kicsit simogatja a lelkem, ha jót írnak rólam, de nem veszem komolyan. :D
26/65 anonim válasza:
Szerdai vagyok, minden passzol és illik rám, de az, hogy társaságba könnyen teremtek kapcsolatot, hát az nagyon nem igaz rám....
28/65 anonim válasza:
Az enyém úgy kezdődik: "A szerencse szülötte..." Na, már itt be is bukott az egész! xDDD
29/65 anonim válasza:
(amúgy van egy link a füzetes kép alatt az örök naptárakhoz)
30/65 anonim válasza:
Férjem szerdai: na rá abszolút nem érvényes a társasági létforma, és nagyon nehezen alakít ki kapcsolatokat (most meg már ugye vagyunk mi)Továbbá olyan, mint a hal...halál nyugodt :)
Lányom és én is péntekiek vagyunk, ránk nagyjából illik. A csajom nagyon szeret a középpontban lenni és illegni-billegni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!