Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Írnátok nekem félelmetes...

M@x kérdése:

Írnátok nekem félelmetes dolgokat? Pl. : Kép, Videó, történet.

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 17:06
1 2 3
 11/22 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Exöszájzbúk a helyes kiejtés kedves utolsó!Ha igazán ördög által megszállott lennél tudnád!
2011. jún. 28. 23:16
 12/22 anonim válasza:
100%
Egyenletek gyökös kifejezése o.O
2011. júl. 21. 23:51
 13/22 anonim ***** válasza:

[link]

:)

2011. júl. 24. 21:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Paranormal Activity-t.Én majd be fostam a végén. xD
2011. júl. 25. 10:31
 15/22 anonim ***** válasza:
az emberek ostobasága
2011. júl. 25. 17:05
 16/22 bromkrezol ***** válasza:
én
2011. júl. 25. 21:05
 17/22 Aida92 ***** válasza:
kifogyott a sötétben foszforeszkálós rózsaszín körömlakkom...amikor használni akartam rájöttem h nincs benne semmi. ezt a traumát sosem fogom feldolgozni, sohaaa! RÉMES!!! :'DD
2013. jan. 12. 10:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Írd be a google-ba hogy mov0001 és az elsőre kattints. Belém fagyott a sz*r amikor először néztem XD
2013. okt. 6. 08:30
 19/22 anonim ***** válasza:

Démonok között :3 (film)

+ egy anime: Another :P Kedvenc ^^ (L)(L)(L)

16/L

2014. jún. 7. 13:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Ajánlom neked a www.bereckless.eoldal.hu nevezetű oldalt ezen az összes internetes Urbán legenda megtalálható magyarul ha videókat akarsz nézni felsorolok párat de tényleg csak akkor nézd meg őket ha ezt akarod szoval : The grifter, Shy guy, Merena Mordegard, Suicide Mickey Mouse, Ghost girl, Ghost car, Russian sleep, öngyilkos tunyacsáp most ezt nemtom hirtelen hogy van angolul Suicide squird vagy mi a bánat : dd aztán még öhm Oliver de sagazan ez egy őrült művész aki magából készít démoni szobrokat közbe eleg parán viselkedik, van még pár ilyen video de figyelj írd be hogy top 10 creepypasta es ott keresgélj a videók között mert ezek a legfélelmetesebbek ja igen meg van egy olyan is hogy youtube 666 user az is érdekes video de tenyleg ha gyenge idegzetű vagy meg ilyesmi akkor nem ajánlom ezeket mert en pl emiatt nem tudtam elaludni hónapokig még tv vel is féltem .
2015. jan. 20. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!