Ez mi volt? Ember? Vagy valami idegen lény?
Nos , az egész úgy kezdődött, hogy múlt héten szerda-tól szombatig mamámékhoz elmentünk pár haverral, (5en ,3 fiú 2 lány),Monostorapátiba.
Ez egy kis falu veszprém megyében , kb 1000en laknak ott , de viszont nagyon szép hely, erdőkkel körülvéve , meg ilyenek , szóval lehet kirándulni meg sátorozni meg ilyenek.
Sokat járkáltunk a nappal is a faluban , erdőkben stb, tényleg nagyon szép hely. Egyszer csak az erdő közepén észrevettünk egy teljesen jó helyet, ahol lehetne sátorozni , megtakarítottuk a helyet , aztán úgy gondoltuk, hogy majd estére ott alszunk .
Kerestünk ilyen botokat, meg minden , még ki is hegyeztünk egyet-kettőt,:D hátha megtámad valami estére akkor tudjunk védekezni, meg ilyenek. Aztán visszamentünk a cuccokért, mamához és mondtuk hogy akkor este az erdőben alszunk , ne aggódjon.
Azt mondta ok , nyugodtan , úgy sem lesz semmi bajunk sem , de azért vigyázzunk egymásra.
Olyan 19:00körül visszamentünk arra a helyre amit kinéztünk magunknak, aztán felállítottuk a sátrakat, megcsináltuk a csapdákat :D .
Miután ettünk meg beszélgettünk, besötétedett, aztán úgy gondoltuk , hogy este is körülnézünk egy kicsit , hátha látunk valami érdekeset, 2en nem akartak jönni , szóval csak 3an mentünk, járkáltunk össze-vissza kb , de semmit sem láttunk, csak néha furcsa hangokat hallottunk , de hát az erdőben éjszaka ez előfordul gondoltuk.
Olyan 23:00 körül visszaértünk a sátrakhoz , ettünk , ittunk , beszélgettünk egészen kb hajnali 2ig aztán aludni mentünk. Elég nehezen tudtam elaludni , de sikerült , azonban ez nem sokáig tartott , mert egyszer csak hirtelen felébredtem valami nagyon furcsa zajra , ami nem lehetett messzire tőlünk , kérdeztem Timit hogy ő fent van -e , de nem válaszolt , felébreszteni meg nem akartam . Kimentem a sátorból és hát kb rajtam kívül senki sem ébredt fel.
Felvettem az egyik zseblámpát és elindultam arra fele amerről a zajt hallottam . Mentem kb 100-200métert, össze-vissza világítottam a zseblámpával, aztán egyszer csak valamit észrevettem , és a szemébe ? világítottam, az a valami kb magasabb volt nálam majdnem 2 méter, és a fény visszatükröződött a szeméről , úgy mint a macskáknál .
Csak hogy ez a valami 2 lábon állt, és nem igazán láttam még semmi hasonlót sem , mondanom sem kell, hogy úgy beszartam , hogy elkezdtem kiabálni , aztán visszafele futni a sátrakhoz, mire odaértem a többiek is felébredtek kérdezték, hogy mi a fenét ordibálok.
Mondtam nekik,hogy mit láttam és hogy menjünk el oda ha nem hisznek nekem. odamentünk aztán ilyen lábnyomokat láttunk de olyanokat , hogy nekem 42-es a lábam és ez a lábnyom meg ilyen 60-as volt szóval ilyen nagyokat még nem láttunk , a lényt nem láttuk , de a fura hangot amire felébredtem , mindenki hallotta, hát elég félelmetes volt.
gyorsan visszamentünk a sátrakhoz ezután , és vártuk hogy reggel legyen , aludni nem tudtunk , aztán vártuk hogy felkeljen a nap, és indultunk is visszafele .
Hazaértünk , mama már fent volt, és csodálkozva kérdezte, hogy mi történt, miért jöttünk haza ilyen hajnalban? Elmeséltük mi történt, aztán azt mondta , hogy nem mi vagyunk az elsők akik ezt a lényt látták.
Utánna csak nappal mentünk az erdőbe, éjszaka nem maradtunk ott.
Mi lehetett ez ?
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:10
Tessék ez a bray road beast. [link]
Ezenkívül nem is tudom hol, talán Pécs mellett van egy erdő széli ház. Két idős lakta, és volt egy hatalmas kutyájuk(meg nem mondom milyen fajta). Nagyon ugatott, de gondolták csak valami másik kutya stb, de aztán nyüszített így hát kimentek megnézni. Láttak egy nagy fekete alakot az erdő szélénél. Másnap megtalálták a kutyát az erdőbe, csak éppen le volt tépve a feje... Most komolyan, melyik ember rabol el egy hatalmas kutyát, és tépi le a fejét? Am ez benne volt a híradóba, de csak nagy vonalakba írtam le, már nem emlékszem rá rendesen.
Ez érdekes, nem is tudtam hogy mások is láttak ilyen lényeket, és monostorapáti is VESZPRÉM megyében van ...
mondjuk azt nem értem , hogy hogy nem találták még meg ezt a lényt az emberek, tudósok .
http://www.youtube.com/watch?v=-I-SGImHImE#t=7m16
Így nézett ki kérdező?
Ezt abba a kérdésbe linkelték be, amit küldtem.
Azt a brad roy beast-et már egyszer elolvastam. Ez is érdekes. Sajnos az igazságot sosem tudjuk meg mi 'átlagos' emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!