Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi volt? Ember? Vagy...

Ez mi volt? Ember? Vagy valami idegen lény?

Figyelt kérdés

Nos , az egész úgy kezdődött, hogy múlt héten szerda-tól szombatig mamámékhoz elmentünk pár haverral, (5en ,3 fiú 2 lány),Monostorapátiba.

Ez egy kis falu veszprém megyében , kb 1000en laknak ott , de viszont nagyon szép hely, erdőkkel körülvéve , meg ilyenek , szóval lehet kirándulni meg sátorozni meg ilyenek.

Sokat járkáltunk a nappal is a faluban , erdőkben stb, tényleg nagyon szép hely. Egyszer csak az erdő közepén észrevettünk egy teljesen jó helyet, ahol lehetne sátorozni , megtakarítottuk a helyet , aztán úgy gondoltuk, hogy majd estére ott alszunk .

Kerestünk ilyen botokat, meg minden , még ki is hegyeztünk egyet-kettőt,:D hátha megtámad valami estére akkor tudjunk védekezni, meg ilyenek. Aztán visszamentünk a cuccokért, mamához és mondtuk hogy akkor este az erdőben alszunk , ne aggódjon.

Azt mondta ok , nyugodtan , úgy sem lesz semmi bajunk sem , de azért vigyázzunk egymásra.

Olyan 19:00körül visszamentünk arra a helyre amit kinéztünk magunknak, aztán felállítottuk a sátrakat, megcsináltuk a csapdákat :D .

Miután ettünk meg beszélgettünk, besötétedett, aztán úgy gondoltuk , hogy este is körülnézünk egy kicsit , hátha látunk valami érdekeset, 2en nem akartak jönni , szóval csak 3an mentünk, járkáltunk össze-vissza kb , de semmit sem láttunk, csak néha furcsa hangokat hallottunk , de hát az erdőben éjszaka ez előfordul gondoltuk.

Olyan 23:00 körül visszaértünk a sátrakhoz , ettünk , ittunk , beszélgettünk egészen kb hajnali 2ig aztán aludni mentünk. Elég nehezen tudtam elaludni , de sikerült , azonban ez nem sokáig tartott , mert egyszer csak hirtelen felébredtem valami nagyon furcsa zajra , ami nem lehetett messzire tőlünk , kérdeztem Timit hogy ő fent van -e , de nem válaszolt , felébreszteni meg nem akartam . Kimentem a sátorból és hát kb rajtam kívül senki sem ébredt fel.

Felvettem az egyik zseblámpát és elindultam arra fele amerről a zajt hallottam . Mentem kb 100-200métert, össze-vissza világítottam a zseblámpával, aztán egyszer csak valamit észrevettem , és a szemébe ? világítottam, az a valami kb magasabb volt nálam majdnem 2 méter, és a fény visszatükröződött a szeméről , úgy mint a macskáknál .

Csak hogy ez a valami 2 lábon állt, és nem igazán láttam még semmi hasonlót sem , mondanom sem kell, hogy úgy beszartam , hogy elkezdtem kiabálni , aztán visszafele futni a sátrakhoz, mire odaértem a többiek is felébredtek kérdezték, hogy mi a fenét ordibálok.

Mondtam nekik,hogy mit láttam és hogy menjünk el oda ha nem hisznek nekem. odamentünk aztán ilyen lábnyomokat láttunk de olyanokat , hogy nekem 42-es a lábam és ez a lábnyom meg ilyen 60-as volt szóval ilyen nagyokat még nem láttunk , a lényt nem láttuk , de a fura hangot amire felébredtem , mindenki hallotta, hát elég félelmetes volt.

gyorsan visszamentünk a sátrakhoz ezután , és vártuk hogy reggel legyen , aludni nem tudtunk , aztán vártuk hogy felkeljen a nap, és indultunk is visszafele .

Hazaértünk , mama már fent volt, és csodálkozva kérdezte, hogy mi történt, miért jöttünk haza ilyen hajnalban? Elmeséltük mi történt, aztán azt mondta , hogy nem mi vagyunk az elsők akik ezt a lényt látták.

Utánna csak nappal mentünk az erdőbe, éjszaka nem maradtunk ott.

Mi lehetett ez ?

2011. jún. 26. 10:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Nem tudom kamuzol e, de ha dolgozol az ügyön írhatsz majs scifi sztorikat :D

Nem tudom vannak e furcsa lények, de ja igen, szivesen talalkoznék velük. nappal. és vega legyen :D

2011. jún. 26. 11:36
 12/36 A kérdező kommentje:

amikor megláttam a lényt és véletlenül a szemébe világítottam , akkor nem tudtam még a fényképezőgéphez is nyúlni , azért megijedtem aztán elszaladtam .

nem akkor csináltam a képeket, meg nem is róla vannak, hanem csak a lábnyomokról.

amúgy meg sötét volt, és két lábon állt

2011. jún. 26. 11:40
 13/36 anonim válasza:
LOL. Gondolom jól szórakozol. :) És azt is feltételezem, hogy nem tudod belinkelni a lábnyomos képeket. :D
2011. jún. 26. 11:43
 14/36 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit pontosabb személyleirást adsz a lényről akkor talán tudok abban segiteni hogy mi is volt az.
2011. jún. 26. 11:45
 15/36 knakx ***** válasza:
61%
hogyha kiakarod deriteni mi is volt az- es ha a barataid is tudni szeretnek- szerintem legjobb lesz, ha korbekerdezoskodtok. tapasztalat gyujtes, kicsit vajkaljatok utana az inerneten. miutan ugy-ahogy sikerut kinyomoznotok a leny szemelyet indithatnatok kereso eszpediciot, hogy megtalaljatok a leny - persze remelem, hogy nem olyan talakozas lesz ez mint az elso. keszitsetek rola kepet, vagy fantomkepet. Eze4k csak tipek en sem tudom, hogy mi koszal ott az erdoben, de lehet hogy veszelyes es ha igen akkor az ott lakok veszelyben vannak, hiszen te mondtad a telepulest erdo veszi korul, nem? tenni kell ezeugyben valamit
2011. jún. 26. 11:56
 16/36 anonim ***** válasza:

És a lábnyomokról a képet nem akarod feltenni?

csak hogy valami hitelessége is van a sztorinak, akkor azokat a képeket nem ártana szerintem feltenni.

2011. jún. 26. 12:06
 17/36 A kérdező kommentje:
de , majd este fele felteszem őket, most nincs nálam a fényképezőgép , átmegyek érte a forma 1 után .
2011. jún. 26. 12:55
 18/36 anonim ***** válasza:
56%

Ember nem lehetett, mivel a mi szemünk nem tükrözi vissza a fényt... Mellesleg nem te vagy az első aki ilyet lát, Magyarországon illetve az egész világon. Kérlek ha írok egy privátot válaszolj rá.

Amúgy ittvan mit láttál, [link] . Keress rá a michigan dogman-re vagy a bray road beast, ugyanaz amit te láttál.

2011. jún. 26. 16:45
 19/36 anonim ***** válasza:
Noha bizonyos dolgokkal én is így vagyok, azért valahol vicces és szánalmas, hogy minden olyan létezését tagadjuk, amiröl mi nem tudunk. Azt merjük feltételezni, hogy olyan okosak vagyunk, hogy amiröl nem tudunk, az nincs is. :D Nem kell ám földöntúli dolgokra asszociálni mindig, a róka is volt valaha új állatfaj.
2011. jún. 26. 17:04
 20/36 anonim ***** válasza:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:45

Egyébként Magyarországon merre vannak olyan helyek, ahol a kérdezőhöz hasonlóan a környékbeliek láttak vagy hallottak ilyen legendákat?? Egyszer volt egy másik kérdés, abban a kérdező ugyanehhez hasonló valamit látott. Az is 2 méter magas volt. Pécelhez közeli erdőben látta...

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

Itt a kérdés.

2011. jún. 26. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!