Sikerült már valakinek eredményesen használni a Vonzás Törvényét?
Ha igen, leírnátok, hogy mi volt a célotok, és hogyan sikerült?
Én hiszek benne, de még nem vagyok ebben járatos.
Fölösleges leírnom, de nem kérek olyan válaszokat, hogy: Nincs Vonzás Törvénye.
A normális válaszolóknak előre is köszi!
Köszönöm szépen a normális válaszokat!
Én is hiszek a Vonzásban, kis dolgokban tapasztaltam már, de nem tudatosan alkalmaztam, csak spontán, és megdöbbentő volt, ahogy bejöttek a dolgok.
Írjatok még történeteket, nagyon jó ezekről a pozitív történésekről olvasni!
20:53
hagyjuk már. nem azon múlnak a dolgok hogy ki akarja jobban
Tiszteletem az összes válaszolóé, de azok, akik úgy nyilatkoztak, hogy szerintük nincs ilyen törvény, azok nagyon nem értik a lényegét a dolognak.
Nem azért, mert nem hisznek benne! Mindenki abban hisz, amiben akar. Lehet, hogy nekik van igazuk, és mi tévedünk. Szóval nem pattogni akarok, csak a magyarázatokba kötnék bele: vagyis abba, hogy azok szerint, akik nem hisznek benne, miért hülyeség az egész, miért nincs értelme.
Pl. mindenki arról álmodik hogy megnyeri a lottót, mégis alig nyeri meg valaki néha.
senki sem akar magának balesetet, mégis sokszor megtörténik.
Persze, ez így igaz. Én most nem kezdek el okoskodni, de a vonzás törvénye nem arról szól, hogy azt kapod, amit akarsz. Azt kapod, ami a fejedben, elmédben (akár a tudattalanodban) van.
A szkeptikusoknak azt mondanám, hogy hagyjuk az ezotériát a fenébe, és nézzük a dolog pszichológiai oldalát:
Ha legbelül ostobának, rondának hiszed magad, nincs önbizalmad, és félsz, hogy megalázó helyzetbe kerülsz sok ember előtt, hiába gondolsz arra sokat, hogy te vagy az isten, attól még megalázó helyzetbe fogsz kerülni, hiszen ez van a fejedben. Előbb utóbb "bevonzod", és valaki beigazolja, hogy hülye vagy, hiszen ezt hiszed magadról, mivel pl. a szüleid mindig szidtak kiskorodban.
Ez csak egy példa. Szóval tudomáyosabban megközelítve a problémát, létezik olyan, hogy tudattalan, tudatküszöb alatti érzékelés, negatív hiedelem, stb.
Ezzel ugye nem a lottónyeremény bevonzása dolgot írom le, hanem egy emészthetőbb, tudományos tényt.
Persze én az amolyan ezoterikus, sokak által lenézett vonzás törvényében maximálisan hiszek.
Rengeteg apróság és sok nagyobb dolog mondatja ezt velem. Nyilván bizonyíték nem létezik, de meggyőződésem, hogy működik a dolog, csak sokkal nehezebb mint ahogy azt a titokban pl. elmondják.
A legnagyobb "bevonzásom" brutálisan szíven ütött, csodálatos volt, de az önszeretet és önbizalom hiányom, meg efféle kellemetlen tényezők útját állták annak, hogy végül megkapjam, amit megtaláltam (úgymond "bevonzottam", de nem lett az enyém végül).
Ezt most nem fejtem ki. A lényeg: igen, sikerült eredménmyesen használni, de nem könnyű, és bizony nem mindig jön össze (nem vagyunk mindenhatók sajnos).
Köszöntem!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!