Ugye 2013 után nem lesz több világvége?
Szia!
2012. december 12-én nem világvége lesz.
Az emberiség lép majd az utolsó szintre, a tudati szintben, az utolsó 9. szintre. Itt teljesedik ki létünk. Ez valójában 2011. október 28-án történik, de végleg csak a várt világvége napján teljesedik ki. Úgy hogy nem kell világvége elméleteket gyártani! :)
Üdvözlettel: Won
öhmm, Won!
te mi a retkes f*szról beszélsz?xD
14:12
Dr.House-ban hallottam dettó ugyanezt egyedi de igaz, mármint a papos sztori.
De közlöm h a Maják mégsem voltak olyan ostobák mint ahogy azt sok szkepcicista állítja...lehet h megunták + belviszály szomszédos államszerűségek versengése stb. de sztem egy nép nem üt a hasára h huh hát most így lessz és kész vagy hibásan értelmezték ez az egészet vagy nem tom de az Inkák is vártak vissza valakiket és lőn megjelent a fehér ember :D hát majdnem eltalálták.Csak az a külömbség h a Maják szőrén szálán tűntek el...
A válasz pedig a kérdésre igen az emberekbe mániákusan benne van a vég az apokalipszis fejtegetése, félünk a végtől de semmi nem tart örökké.
Sziasztok!
Nem azt mondtam, hogy soha nem lesz, de 2012-ben nem az lesz!
Amúgy nem szívok semmit :D
Üdv: Won
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!