Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ugye 2013 után nem lesz több...

BlackSword kérdése:

Ugye 2013 után nem lesz több világvége?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 09:05
1 2
 11/17 Won ***** válasza:

Szia!

2012. december 12-én nem világvége lesz.

Az emberiség lép majd az utolsó szintre, a tudati szintben, az utolsó 9. szintre. Itt teljesedik ki létünk. Ez valójában 2011. október 28-án történik, de végleg csak a várt világvége napján teljesedik ki. Úgy hogy nem kell világvége elméleteket gyártani! :)

Üdvözlettel: Won

2011. jún. 5. 16:38
 12/17 anonim ***** válasza:

öhmm, Won!

te mi a retkes f*szról beszélsz?xD

2011. jún. 5. 17:56
 13/17 anonim ***** válasza:
2013-ban 2 világvége is lesz, egyik április 14-én másik október közepén ha jól tudom :D
2011. jún. 5. 19:16
 14/17 anonim ***** válasza:
El kell keserítselek, 2030-ra is jósolnak egyet többek közt.
2011. jún. 5. 19:51
 15/17 anonim válasza:
Won te mit szívsz öreg? XD
2011. jún. 6. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:

14:12

Dr.House-ban hallottam dettó ugyanezt egyedi de igaz, mármint a papos sztori.

De közlöm h a Maják mégsem voltak olyan ostobák mint ahogy azt sok szkepcicista állítja...lehet h megunták + belviszály szomszédos államszerűségek versengése stb. de sztem egy nép nem üt a hasára h huh hát most így lessz és kész vagy hibásan értelmezték ez az egészet vagy nem tom de az Inkák is vártak vissza valakiket és lőn megjelent a fehér ember :D hát majdnem eltalálták.Csak az a külömbség h a Maják szőrén szálán tűntek el...

A válasz pedig a kérdésre igen az emberekbe mániákusan benne van a vég az apokalipszis fejtegetése, félünk a végtől de semmi nem tart örökké.

2011. jún. 6. 22:50
 17/17 Won ***** válasza:

Sziasztok!

Nem azt mondtam, hogy soha nem lesz, de 2012-ben nem az lesz!

Amúgy nem szívok semmit :D

Üdv: Won

2011. jún. 9. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!