Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Képes vagy nyitott ajtónál...

Képes vagy nyitott ajtónál aludni?

Figyelt kérdés
Én képtelen vagyok. Pedig nem is üveg ajtóm van. Eddig 3x ébredtem fel arra, hogy nyitva van az ajtó. Oké, lehet hogy véletlen, de na:D
2011. jún. 4. 20:46
1 2 3
 11/25 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Igen képes vagyok ha nyitva hagyom biztos nem kelek fel bezárni sőt amilyen jól alszok mellettem robbanthatnának is akkor se kelek fel.Szóval egyszerűen igen.
2011. jún. 4. 21:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, utálom, ha nyitva van, még napközben is becsukom, ha a szobámban vagyok. Nekem kell a magányérzet, ha csak épp nincs rácsukva a kilincs, b*ssza az agyam. :D utána szoktam üvölteni húgomnak, hogy csukja be, ha úgy távozik.
2011. jún. 4. 21:39
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha nem hangoskodik senki akkor jobban szeretek nyitott ajtónál aludni.
2011. jún. 4. 21:56
 14/25 anonim válasza:
Én nekem üvegajtóm van, de esténként mindig kitárom teljesen, az ablakot kinyitom, teljesen lehúzom a redőnyt, és halál nyugodtan tudok aludni. :) 13/L
2011. jún. 4. 21:58
 15/25 anonim ***** válasza:
Én se tudok nyitott ajtónál aludni. Határozottan képtelen vagyok rá. Több oka is van, az egyik amit már írtak, hogy biztonság érzetet ad, a másik, hogy rossz alvó vagyok bármire felébredek így igyekszem magam elhatárolni a család többi tagjától. Ráadásul nálam az ajtó közvetlenül az ágyam, illetve a fejem mellett van. Úgyhogy gyorsan eljutnak hozzám a beszűrődő hangok. Ennek ellenére gyakran nyitva van résnyire, mert a macska még nem tanulta meg becsukni maga után... :)
2011. jún. 4. 22:06
 16/25 BlackSword ***** válasza:
Hát ha alszok akkor a legkisebb problémám is nagyobb, hogy akkor most nyitva van-e az ajtó, vagy csukva... De az ablak legyen kinyitva...
2011. jún. 4. 22:11
 17/25 anonim ***** válasza:
A szobám ajtaja mindig nyitva van, persze a bejárati ajtó azért zárva.
2011. jún. 4. 22:47
 18/25 anonim ***** válasza:
Valamiért én sem szeretem nyitva.
2011. jún. 4. 23:10
 19/25 emolány ***** válasza:
Aha.
2011. jún. 5. 10:10
 20/25 anonim ***** válasza:
A szellemeket nem lehet kicsukni.De ettől függetlenül nem szeretem, ha nyitva van az ajtó vagy ablak, sőt, a szekrényajtó és fiók sem maradhat éjszakára nyitva.Csak a legnagyobb melegben hagyom nyitva az ablakot, lehúzott redőny mellett, de így is elég zavaró.
2011. jún. 5. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!